Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21jun 2024
Trauma leren herkennen in je lijf en helen met Rebalancing

Happy met Tao - Angelique
Lisse

Verlang jij ernaar om weer in flow te zijn, in verbinding en voluit te genieten van het leven? Wil je leren je volwassen en vrije zelf te zijn en om te gaan met emoties? Rebalancing helpt daarbij en herstelt het contact met je lijf en je échte zelf.

Hoe herken je trauma? Denk bv aan symptomen zoals angst, boosheid, verstarren, schaamte, depressie, lichamelijke klachten zonder medische oorzaak, je reageert vaak op een zelfde manier die niet passend is voor de situatie, je lijf verandert in houding, ademhaling en spierspanning. Vluchten in sport, werk, drank, druk zijn en je sluit je onbewust af van intimiteit, vreugde en openhartige verbinding met de wereld om ons heen.

Voor de verwerking van trauma hoef je gelukkig niet het trauma te opnieuw te beleven. Heling vindt o.a. plaats door de staat waar je ooit in bent gekomen (vecht, vlucht of bevries) op een actieve en succesvolle manier af te ronden. Basisvoorwaarden hiervoor zijn dat je bij je innerlijk kunt komen door felt-sense (de innerlijk gevoelde fysieke ervaring). 

Rebalancing  is een lichaamsgerichte behandeling en kan daarbij goed helpen omdat Rebalancing veel aandacht heeft voor wat je voelt in je lijf en je adem. Een goede basis voor de start van het helen van trauma. Rebalancing helpt ook bij het oefenen met ervaren van veiligheid in je lichaam.

Verlang jij ernaar om weer in flow te zijn, in verbinding en voluit te genieten van het leven?

Ik zie je graag op mijn prachtige praktijkboot in Lisse.

Informatie

21 jun 2024 | andere tijden ook mogelijk, zie online agenda
10.00 - 11.30
75,00 Eerste sessie voor €75 ipv 90
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 1 deelnemers.

Waar?

Praktijkboot Happy met Tao (Jachthaven van der Meer)
3e Poellaan 103
2161DL Lisse

Contact

Trauma leren herkennen in je lijf en helen met Rebalancing