Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

06apr 2024
Workshop Mindful fotograferen

2Be SoMe / Annelies van Berckel
Vogelenzang

Wil jij meer rust in je hoofd ervaren? Hou je van wandelen en fotograferen? Ben je op zoek naar verbinding en wil je met gelijkgestemden de natuur in? De workshop mindful fotograferen is hiervoor een perfecte en unieke ervaring! 

Met deze workshop van ca. 3 uur, leer jij door middel van mindful fotografie, hoe je jouw focus van buiten naar binnen kan richten. Je leert in het hier en nu te zijn, puur waar te nemen vanuit je hart en je te verwonderen. Dit doen we door middel van vertragen, verbinden, puur waarnemen en te fotograferen vanuit verwondering. Met mooie en leuke oefeningen en opdrachten. Het resultaat? Innerlijke rust, dankbaarheid en natuurlijk mooie foto’s.

Voor wie is het? Voor iedereen die graag wandelt in de natuur en graag fotografeert of wil fotograferen.

Voel je je gestrest, wil je meer rust in je hoofd ervaren en weer in verbinding komen met jezelf en de natuur? Dan ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de workshop Mindful Fotograferen.

Zelfs als je niets weet van fotograferen of geen speciale camera bezit, ben je van harte welkom! Mindful fotograferen vereist geen technische kennis; het enige wat je nodig hebt, is een open houding en de bereidheid om het te proberen.

Informatie

06 apr 2024 | Kan je deze datum niet? Check www.2besome.nl/workshops voor een andere datum.
10.00 - 13.00
88,00 incl.BTW
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Amsterdamse Waterleidingduinen
Vogelenzangseduinweg 4
2114 AS Vogelenzang

Workshop Mindful fotograferen