Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03apr 2024
Hatha Yoga & Meditatie (reeks van 6 lessen)

Pachamama
Noordwijkerhout

Stap binnen in een wereld van ontspanning en verdieping door hatha yoga en meditatie. Ontdek rust in beweging en stilte in gedachten. Kom tot jezelf, vind rust en versterk lichaam en geest.

In ons leven ligt de focus vaak op onze buitenwereld. Yoga is geen work-out, maar een work-in. Hatha yoga staat voor de yin en yang kant in onszelf. Ha betekent in het sanskriet zon en Tha maan. De zon staat voor de activerende kracht en de maan voor het zachte of kalme in ons. Het zijn de tegengestelde bewegingen in onszelf en de wereld om ons heen. Middels yoga kan de balans tussen deze energieën weer terug komen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in jouw lichaam en geest, waardoor jouw levensenergie of prana weer vrij kan stromen.

Tijdens de lessen zal de focus ook liggen op meditatie en pranayama (ademhaling). Door deze combinatie zul je merken dat er meer ruimte in je lichaam en geest kan ontstaan. Een manier om te ontspannen en dichter bij jezelf te komen. Meditatie is een manier om de aandacht naar binnen te keren en je meer bewust te worden wat zich daar afspeelt. Je leert je bewustzijn te trainen om minder reactief te zijn en te leren accepteren wat zich aandient.

Elke les wordt ontspannen afgesloten onder begeleiding van live muziek. We werken tijdens de reeks van 6 lessen met een thema, zodat je ook hierin de verdieping kunt vinden.

Yogamatjes, meditatiekussens, dekentjes en oogmaskers zijn bij Pachamama aanwezig. Je hoeft dus alleen jezelf mee te nemen :)

Data:  3, 10, 17, 24 april & 8 en 15 mei
Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meld je nu aan!

Informatie

03 apr 2024 | Data:  3, 10, 17, 24 april & 8 en 15 mei
19.30 - 20.45
100,00

Waar?

Pachamama
Dorpsstraat 42
2211 GD Noordwijkerhout

Hatha Yoga & Meditatie (reeks van 6 lessen)