10mrt 2024
Workshop Clean house

Spirithippie
Lisserbroek

wil je ook op een gezonde en milieuvriendelijke manier om je huis schoon te houden. Tijdens deze workshop leer je op natuurlijke basis huishoudelijke producten maken, zoals wasmiddel, allesreiniger, geurzakjes voor in je kast en huisparfum.

Welkom bij de workshop "Natural House"! Als je op zoek bent naar een gezonde en milieuvriendelijke manier om je huis schoon te houden, dan is deze workshop perfect voor jou. Tijdens deze workshop leer je op een natuurlijke basis verschillende huishoudelijke producten maken, zoals wasmiddel, allesreiniger, geurzakjes voor in je kast en huisparfum.

We geloven in de kracht van natuurlijke ingrediënten om een schone leefomgeving te creëren zonder schadelijke chemicaliën. Onze workshop zal je leren hoe je effectieve en duurzame schoonmaakproducten kunt maken die vriendelijk zijn voor het milieu en veilig voor jou en je gezin.

Doe met ons mee tijdens de "Natural House" workshop en ontdek hoe je op een eenvoudige en leuke manier zelf je huishoudelijke producten kunt maken. Samen kunnen we bijdragen aan een schonere en gezondere wereld! Schrijf je nu in en maak je huis stralend schoon op een natuurlijke manier.

Begeleider: Dyonne Mulders
Datum: Zondag 10 maart
Tijd: 10:30-13:00
Locatie: Azollstraat 45, Lisserbroek
Basisschool de Zilvermeeuw

Informatie

10 mrt 2024
10.30 - 13.00
45,00
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Basisschool de Zilvermeeuw
Azollastraat 45
2165 XP Lisserbroek

Contact

Workshop Clean house