26mei 2024
ZenFit Festival

Yoga met Jan / True-D beweegcoach / L4A / De Yogafabriek
Katwijk, Goerie

Wat kun je verwachten - Vind in - en ontspanning onder begeleiding van ervaren yoga docenten. Yoga met Jan en L4A yoga. - Interactieve workshop onder begeleiding van True-D. - En ervaar de helende klanken van de Yoga fabriek - En vele extra's

**Welkom bij ZenFit Festival - 26 mei, 13:00-18:00 uur - Goerie Katwijk**

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en omarm een oase van rust en welzijn bij het ZenFit Festival. Op 26 mei, van 13:00 tot 18:00 uur, nodigen we je uit om deel te nemen aan een unieke ervaring in de serene omgeving van Goerie Katwijk, waar de zee fluistert en de natuur je omarmt.

Dompel jezelf onder in een wereld van diverse yogavormen en verrijkende workshops die gericht zijn op persoonlijke groei. Het ZenFit Festival is niet zomaar een evenement; het is een reis naar innerlijke rust en verbondenheid. Hier creëren we samen een ruimte voor verbinding, inspanning, ontspanning en het vinden van balans.

**Waarom ZenFit Festival**

In de hectiek van het dagelijks leven is het soms moeilijk om een moment voor jezelf te vinden. Ons festival biedt de perfecte gelegenheid om te ontsnappen, te ontspannen en je te verbinden met je innerlijke zelf. De workshops zijn ontworpen om je te inspireren en te begeleiden op het pad van persoonlijke groei.

Informatie

26 mei 2024
13.00 - 18.00
75,00
Maximaal 75 deelnemers.

Waar?

Ijsbaan de goerie
Goerie 1
2221CH Katwijk, Goerie

ZenFit Festival