Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16feb 2024
Jikiden Reiki Shoden (Reiki I) Training

Maya Kanhai
Noordwijk - Binnen

Jikiden Reiki is Reiki zoals het oorspronkelijk werd beoefend: eenvoudig en doeltreffend.

 

Jikiden Reiki is Reiki zoals het oorspronkelijk in Japan werd beoefend. Met Jikiden Reiki activeer je het eigen genezingsvermogen van het lichaam met behulp van energie waardoor de natuurlijke genezingsprocessen versnellen. 

Mijn leraar, Tadao Yamaguchi leerde het van zijn moeder Chiyoko die Reiki leerde toen ze 17 was. Zij beoefende het ruim 60 jaar in Japan voordat het westen in 1999 kennis maakte met haar en Jikiden Reiki. Er is niets weggelaten of toegevoegd aan de traditionele leer zoals zij die geleerd had van haar leraar, dr. Hayashi. Zij gaf dit precies zo door. Jiki betekent direct overgedragen, den betekent leer.

Jikiden Reiki Shoden is het beginnersniveau, vergelijkbaar met het Westerse Reiki I, waarbij je leert jezelf en anderen te behandelen. Om te ontspannen na een stressvolle dag, als je moeilijk in slaap valt of als eerste hulp bij wondjes, koorts of kneuzingen. 

Je leert de geschiedenis van grondlegger Mikao Usui, de Shinto achtergrond van Reiki en het eerste Jikiden Reiki symbool (met uitleg waar het voor staat en hoe dit symbool te gebruiken). We oefenen de Gokai, de leefregels in het Japans (met vertaling en uitleg). Je ontvangt 3x een Reiju (= Afstemming). Je zult beide dagen oefenen met het geven van Reiki. Na afloop krijg je een Engels certificaat. Het Japanse certificaat wordt besteld na afloop van de training.

 

 

 

 

Informatie

16 feb 2024 t/m 18 feb 2024 | Deze training wordt gegeven op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari 2024
10.00 - 17.00
250,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?Noordwijk - Binnen

Jikiden Reiki Shoden (Reiki I) Training