Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

06apr 2024
Training Hoogsensitiviteit en het brein

Zemra Coaching en Healing
Noordwijk Zh

Trainingsdag voor mensen die in hun werk te maken hebben met hoogsensitiviteit en meer willen weten over hoe hoogsensitiviteit lichamelijk werkt. Doel is om het begrip voor hoogsensitiviteit te vergroten op school, op het werk en in de hulpverlening.

Deze trainingsdag is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in een beroep waar hij/ zij te maken heeft met hoogsensitiviteit, denk aan leerkrachten, kinderopvangmedewerkers, therapeuten, psychologen, huisartsen, etc. 

Het doel van deze dag is om meer informatie te krijgen over hoe het lichamelijk werkt bij een hoogsensitief persoon (voor zover bekend) en wat het effect daarvan is op het stress systeem en het functioneren. Denk aan genen die invloed hebben op de hoogsensitiviteit, een anders werkend zenuwstelsel, een anders werkend stress systeem, hormonen die minder geactiveerd kunnen worden, sommige hersengebieden die juist actiever zijn. Heel belangrijk in mijn ogen, niet alleen om misverstanden te voorkomen, de begeleiding te verbeteren en lichamelijke en psychische problemen te helpen voorkomen bij hoogsensitieve mensen, maar vooral ook om te helpen zorgen dat hoogsensitieve mensen in hun kracht kunnen komen te staan.

In de training komt onder andere aan de orde wat de lichamelijke oorzaak is dat de omgeving van een hoogsensitief persoon zo essentieel is voor het wel of niet tot bloei komen van de talenten en het wel of niet voorkomen van problemen. Als je dat weet dan snap je waarom ik het zo belangrijk vind om deze informatie te verspreiden!

Dus wees welkom en laten we samen zorgen dat er steeds meer hoogsensitieve mensen in hun kracht komen te staan!

Informatie

06 apr 2024 | Inloop vanaf 9.45, napraten tot 17.00
10.00 - 16.00
120,00 Inclusief koffie/ thee en lunch
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Praktijk Offemweg
Offemweg 85
2201 HC Noordwijk Zh

Training Hoogsensitiviteit en het brein