Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21feb 2024
Human Design: Sacral Session - keuzes maken die passen bij wie jij van oorsprong bent

Soul Practice - Michèle Du Parand
Nieuw-vennep

Staat wat je voelt soms haaks of wat je denkt, of andersom? Deze sessie is speciaal voor (Manifesting) Generators. Ervaar hoe het voor jou is om vanuit je sacrale response keuzes te maken die passen bij wie jij van oorsprong bent.

Ben jij volgens het Human Design systeem een (Manifesting) Generator energie-type? 

Tijdens een  'Sacral Session' gaan we samen aan de slag met jouw vraagstuk op het gebied van wonen, werk, liefdesrelatie, gezondheid, vriendschappen en geld. 

In het dagelijkse leven ben je gewend en heb je geleerd jouw Mind een hoofdrol te laten spelen bij het maken van beslissingen en keuzes. Je maakt veelvuldig een lijstje met voor's en tegen's en baseert daar je besluit op.

Er is een andere weg. De weg van de wijsheid van jouw lichaam. ​Tijdens een 'Sacral Session' maak je in een 1:1 setting kennis met het proces van liefdevolle ja's en compassievolle nee's waarbij je reageert op je onderbuik response (je sacrale centrum). 

Ervaar hoe het voor jou is om vanuit je sacrale response keuzes te maken die passen bij wie jij van oorsprong bent.

Tijdens de sessie reik ik je handvatten aan waar je in je dagelijks leven zelf direct mee aan de slag kan. Tevens ontvang je een inspiratie boodschap, extra gifts en tools. 

Op woensdag 23 januari is er weer voor het eerst plaats beschikbaar. Mocht woensdag 23 januari jou niet schikken, maar ben je wel op andere momenten overdag in januari, februari of maart beschikbaar? Er zijn nog enkele andere data vrij in het eerste kwartaal van 2024 die we in onderling overleg kunnen inplannen. 

Stuur mij gerust een berichtje via - 579 79 059. Voel je van harte welkom!

Informatie

21 feb 2024
13.30 - 16.30
111,00
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?

Nieuw-Vennep
Laan van Loevestein
2151 EB Nieuw-vennep

Human Design: Sacral Session - keuzes maken die passen bij wie jij van oorsprong bent