Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27nov 2023
Elearning met Wordpress voor coaches en therapeuten

Buro Noort
Lisse

Inspirerende bijeenkomst samen met Mirjam Ruigrok van Hartexperts over de kracht van Elearning voor coaches en therapeuten.

Beste collega-coaches en -therapeuten,

Wij nodigen je van harte uit voor een inspirerende informatiebijeenkomst over Elearning. 

In deze bijeenkomst laten we je zien welke mogelijkheden Elearning je kan bieden, wanneer je een Wordpress website hebt.

Wanneer je gewend bent om je eigen website te bouwen en onderhouden met Wordpress, kun je je website eenvoudig uitbreiden naar een elearning platform. Met elearning kun je meer voor je clienten betekenen, ook buiten praktijk uren. Voor meer informatie over de software, zie onze website: buronoort. nl/elearning-plugin.

De bijeenkomst biedt gelijk ook meer informatie over de cursus: "bouw je eigen website & elearning met wordpress" waarvan de data nog zullen volgen.

Wat kun je verwachten?

Mirjam Ruigrok's Praktijkverhaal: Mirjam zal haar persoonlijke ervaring delen over hoe e-learning haar praktijk heeft versterkt en uitgebreid. Ze zal inzicht geven in hoe e-learning heeft bijgedragen aan effectievere behandelingen en een grotere klanttevredenheid.

De Voordelen van E-Learning voor U: Ontdek hoe e-learning uw praktijk kan verbeteren en u in staat stelt om flexibeler, efficiënter en effectiever te werken. Leer hoe u online programmas en materialen kunt inzetten om uw klanten te ondersteunen en te betrekken, zelfs buiten de praktijkuren.

Praktische Tips en Hulpmiddelen: Ontvang praktische informatie over het opzetten van e-learning-modules en het integreren van technologie in uw werk. Wij zullen u voorzien van tools en strategieën die direct toepasbaar zijn.

Deelname aan deze informatiebijeenkomst is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Informatie

27 nov 2023
16.00 - 18.00
0,00
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

De Loft Lisse
Heereweg 345
2161 CA Lisse

Elearning met Wordpress voor coaches en therapeuten