20apr 2024
Meditatieconcert: Here comes the sun

Zen met Den
Katwijk aan Zee

“Wat een kado! Denisius, Dennis Kivit, komt weer naar De Soefitempel voor een concert! Zijn stem, zijn muziek, zijn Zijn, raakt je altijd weer in het Hart!”Here comes the sun – een interactief concert door Dennis ‘Denisius’ Kivit; mooie liedjes

DE REIS VAN DE HELD – DENNIS 'DENISIUS' KIVIT

Dennis Kivit brengt op zaterdag 16 september een meditatieconcert: De reis van de held. Een reis naar het licht in 7 mythische stappen… en songs! Denisius neemt je mee door de duisternis van de onderwereld. Want alleen daar zul je de graal vinden die je terug leidt naar het licht.

In zeven archetypische stappen ontdek je wat jouw roeping is, grootste kracht, favoriete probleem, belangrijkste mentor, heilige graal, innerlijke held en ultieme levensbron. Uiteindelijk leer je leven in twee werelden: die van het donker en die van het licht. Dat is meesterschap en dat is verlichting. En dat is de uitdaging van deze tijd!

Denisius weet “ingewikkelde” spirituele zaken met humor te vertalen naar de alledaagse belevingswereld. Een concert vol mooie muziek en zang, afgewisseld met stilte, geleide meditaties en verlichtende inzichten.

Informatie

20 apr 2024
20.00 - 21.45
25,00 inclusief theetje & een knuffel ; )

Waar?

De Soefitempel
Zuidduinseweg 7
2225 JS Katwijk aan Zee

Meditatieconcert: Here comes the sun