20apr 2024
Meditatieconcert: Here comes the sun

Zen met Den
Katwijk aan Zee

“Wat een kado! Denisius komt weer naar De Soefitempel voor een uniek (lig)concert! Zijn stem, zijn muziek, zijn Zijn; het raakt je altijd weer in het hart!” Here comes the sun – Kom genieten van de van de mooiste Beatleliedjes. All you need is Love!

Here comes the sun – (lig)concert Denisius met de mooiste Beatlessongs!

“Wat een kado! Denisius, Dennis Kivit, komt weer naar de Soefitempel voor een concert! Zijn stem, zijn muziek, zijn Zijn, raakt je altijd weer in het Hart!”

Muziek raakt.
Muziek heelt.
Muziek verbindt.
Muziek maakt je bewust.
Het ene moment ontroert het je.
Het andere moment zet het je stil. En dan weer in beweging.

Wat Denisius kan met zijn muziek: is je werkelijk en oprecht raken.

Denisius laat zich inspireren door Eckhart Tolle en de mooiste songs van The Beatles, maar bovenal wordt hij geïnspireerd door mensen en ontmoetingen. Kortom: door het leven zelf. Dit is de rode draad in zijn repertoire.

Den maakte al vroeg op het conservatorium en de kleinkunstacademie kennis met de kracht van muziek en leerde met zijn stem en zijn muziek een ervaring te creëren die je raakt en die je mee wil maken!

Kom langs en laat je meenemen door de warme stem van Denisius, zijn prachtige gitaar- én vleugelspel, inspirerende verhalen en de mooiste songs van The Beatles. All you need is Love – Keer terug naar je hart!

Dennis zal in dit concert naast liedjes van The Beatles ook een aantal van zijn eigen Nederlandstalige songs vertolken.

Here comes the sun – een heerlijk ligconcert door Dennis ‘Denisius’ Kivit; mooie liedjes, inspirerende verhalen en blije ontmoetingen.

Informatie

20 apr 2024
20.00 - 21.45
25,00 inclusief theetje & een knuffel ; )

Waar?

De Soefitempel
Zuidduinseweg 7
2225 JS Katwijk aan Zee

Meditatieconcert: Here comes the sun