Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

06dec 2023
Innerlijk Leiderschap Remember who you are !

Nica-Luce
Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden

De keuze voor de weg van innerlijk leiderschap is jouw investering in het herontdekken van je innerlijke vermogens en waarnemingen. Vanuit een verdiept bewustzijn liggen betere oplossingen open voor jouw,- en wereldproblemen. Wat kies jij?

Deze lezing herinnert jou aan de 7 vergeten geestelijke zintuigen die we allemaal hebben. Bij een pasgeboren kind staan ze nog volledig ter beschikking, en in de 1e 7 jaar verliest het in rap tempo de verbinding hiermee. We leren dat we ons hoofd zijn, ons brein en DNA. Is dit de essentie van wie we zijn? Onze taal laat nog zien hoe krachtig we kunnen zijn. Staan als een huis, een vent uit 1 stuk, zij kreeg de geest! En evenzeer hoe we ook onze kracht kunnen verliezen:  ik kon wel door de grond gaan,  zij ging door de knieen. Uitdrukkingen die verwijzen naar waar we ons geloof in onze geestkracht even niet verbinden met ons lichaam.

Een boom neemt aardekracht op via zijn wortels en Co 2 via de lucht. Hij levert  zuurstof aan het universum en alle levende wezens en is het centrum van de levende natuur. Ook wij mensen nemen subtiele energie op en staan energie af. Wij zijn onderdeel van de bron. De Human Resources. Wij zijn allen energetisch verbonden met elkaar, de natuur en het universum en oefenen hier actief invloed op uit. Deze tijd bied de kans bij uitstek om onze innerlijke vermogens standvastig weer aan te boren. We oefenen met je gronding versterken en het energieveld ervaren. Je kunt jouw ingeslapen vermogens inzetten in alle facetten van je leven: in sport, werk en gezin, je moestuin. Ontdek of jij de weg van je innerlijk leiderschap verder op gaat!  Wat kies jij?  Welkom!

 

 

Informatie

06 dec 2023 | graag even melden in het restaurant, ik kom je halen
19.30 - 21.00
15,00 Aanmelden: mail naar Nicole@Nica-Luce.com of zend een berichtje via sms/telegram/signal/whatsapp naa
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 16 deelnemers.

Waar?

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22 Schipluiden
2636 AX Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden

Innerlijk Leiderschap Remember who you are !