Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11okt 2023
Biodanza workshop (wekelijks)

Gea's Biodanza
Lisse

Zin in iets nieuws na de zomer? Altijd al eens Biodanza willen proberen, maar..... Kom het gewoon eens ervaren. Biodanza moet je doen, voelen, beleven. Vanaf 30 augustus op WOENSDAGAVOND in LISSE, proeflessen mogelijk.

NIEUWE locatie en ANDERE dag. Vanaf 30 augustus geef ik wekelijks Biodanza workshops op WOENSDAGAVOND in LISSE! Zin om weer in beweging te komen na de zomer? Biodanza beweegt je, van buiten en van binnen. Body en mind in balans. 

Biodanza helpt je in je persoonlijke ontwikkeling. Je komt in contact met jezelf, met de ander, met de groep. Het maakt je bewust van wie je bent en helpt je de balans te herstellen tussen denken, voelen en doen. Het brengt je in contact met je innerlijk weten, je intuïtie, je onbewuste. Het leert je te LEVEN met hart, hoofd èn ziel. 

We werken met muziek en beweging. Geen danspasjes leren, maar bewegen vanuit jouw eigen, unieke zelf. Je geeft uitdrukking aan wat er in jou leeft, door de muziek te voelen, te ervaren en van daar uit de beweging te laten ontstaan. 

Wekelijks Biodanza beoefenen resulteert in meer:

VITALITEIT - LEVENSVREUGDE - PLEZIER - WELZIJN - GEZONDHEID - ONTSPANNING 

Als jij je levendiger, veerkrachtiger en liefdevoller wil voelen, dan is Biodanza iets voor jou. 

Danservaring is niet nodig. We dansen op blote voeten. 

 

Informatie

11 okt 2023 | Elke woensdagavond!
19.30 - 21.30
16,50 3 proeflessen voor € 33,00

Waar?

De Beukenhof
Eikenlaan 2
2161 EA Lisse

Biodanza workshop (wekelijks)