01dec 2023
Buts en Bofn Workshop

Licht-op-talent
Hillegom

Uniek materiaal om gevoelens zichtbaar te maken. Tijdens de workshop maak je kennis met Buts en Bofn. Na een korte introductie ga je zelf aan de slag en ervaar je hoe de visuele materialen ondersteunen bij het praten over gevoelens.

Maak kennis met dit unieke materiaal om gevoelens zichtbaar te maken.

Tijdens de workshop maak je kennis met Buts en Bofn. Na een korte introductie ga je zelf aan de slag en ervaar je hoe de visuele materialen ondersteunen bij het praten over gevoelens. Daarnaast ontdek je de veelzijdigheid van het materiaal. Er zijn ruim voldoende testsets aanwezig, je hoeft dus nog niet in het bezit te zijn van het materiaal.

We kijken er enorm naar uit om je tijdens de workshop te laten ontdekken wat de de vele mogelijkheden zijn van Buts en Bofn.

Lees verder op de workshoppagina van Buts en Bofn via deze link.

Informatie

01 dec 2023
14.00 - 17.00
115,00
Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Centrum Licht-op-talent
Industriekade 1
2181 AJ Hillegom

Buts en Bofn Workshop

Wat doe ik nog meer?

Licht-op-talent
15nov
Workshop
ZijnsWijzers workshop
Licht-op-talent
Hillegom
Unieke workshop rond de ZijnsWijzers, (spel) materiaal voor iedereen die achter het gedrag van kinderen wil kijken. Workshop voor ouders, leerkrachten en coaches.
Licht-op-Talent
17jan
Training
Blij met mij! training -voor kinderen van 6-11 jaar
Licht-op-Talent
Hillegom
Krachtige training voor kinderen van 6 tot ca 11 jaar en hun ouders. Kinderen leren kijken naar waar ze goed in zijn en wat kan helpen zelfvertrouwen te versterken. Ouders leren dit proces positief te bekrachtigen. Zo ben je samen een goed team.
Licht-op-Talent
Coaching - Kindercoaching
Leert (onbewust) begaafde kinderen met vertrouwen kijken naar zichzelf.
Licht-op-Talent
Hillegom
Kinderen leren in kortdurende trainingen positief naar zichzelf te kijken. Ze ervaren wat al wel lukt en waar hun kracht ligt. Dat geeft zelfvertrouwen, waardoor ze weer kunnen ontwikkelen. Mijn specialisatie ligt bij begaafde kinderen.
Licht-op-talent
30okt
Workshop
Rust in je gezin met familie opstellingen
Licht-op-talent
Hillegom
Rust in het gezin, rust bij jou. Rust bij jouw kind. Die hoeft niet langer de verantwoordelijkheid te dragen de boodschapper te zijn, maar kan door met zijn eigen ontwikkeling en groei. Precies wat jij wil als ouder.
Licht-op-Talent
Coaching - Diverse Coaching
Talentcoach en Coach begaafdheid. Kunnen zijn wie je werkelijk bent.
Licht-op-Talent
Hillegom
Je kunt of durft geen stappen zetten, omdat je vastzit in je eigen gedachten. Mijn begeleiding op maat maakt je bewust van jouw talenten, kwaliteiten en je doel. Dat geeft kracht. Dat bepaalt de koers. Stappen zetten gaat dan vanzelf.