07okt 2023
Bewuste Herfstwandeling & Do-In

Het Leven Beweegt Je - Marise Bartels
Noordwijk Duindamseslag

Het element Aarde en Metaal zijn in de nazomer en herfst de elementen die te maken hebben met de oogst en het loslaten van alles wat in de zomer tot volle bloei is gekomen. Wat neem je mee en wat laat je weer gaan.

Met een rustige geest (samen) wandelen, met de zintuigen geopend en helemaal aanwezig? Door even stil te staan voor je de wandeling gaat maken en in contact te komen met jezelf. Daarom doen we voor en tijdens de wandeling wat oefeningen om je zintuigen te openen, je geest tot rust te brengen en jezelf te vullen met de energie van de natuur om je heen. We wandelen in stilte door het bos/ duingebied naar de zee waar we lekker energiegevende Do-In oefeningen doen. Denk hierbij aan eenvoudige ronde bewegingen om je adem te verdiepen en je te vullen met levensenergie. En waar kan dat beter dan in de natuur in de frisse bos en zee-lucht. We doen de oefeningen staand, je hoeft geen matje mee te slepen.

De wandelingen helpen jou om veel meer bewust je te verbinden met de schoonheid om je heen. Je laat spanning en stress los die jouw lichaam belasten en vervuilen en je verhoogt letterlijk je trilling waardoor je positieve energie opneemt en uitstraalt.

Ook met een grijze lucht en wind kun je jezelf heerlijk opladen. Hier kun je je op kleden en je zult merken dat het toch heerlijk is om buiten bewust te bewegen en je spanning los te laten. Je hoeft geen Yoga-ervaring te hebben, alles doe je op je eigen tempo en mogelijkheden.

Zo ben je samen met anderen en toch lekker op jezelf. Hoe je je ook voelt, ga lekker mee, het zal je goed doen.

Informatie

07 okt 2023
09.30 - 10.30
0,00
Minimaal 20 deelnemers.
Maximaal 3 deelnemers.

Waar?

Duindamseslag Noordwijkerhout
Verzamelen parkeerplaats
Noordwijk Duindamseslag

Bewuste Herfstwandeling & Do-In