Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23sep 2023
Over Hoofd en Lijfzaken (in de paardenkudde)

PLEQUE
Lisserbroek

Ga met ons mee op reis, door lichaam en geest en hun verbinding. Leer te luisteren naar de signalen van je lichaam. De paardenkudde wijst je de weg.

Durf jij jezelf te laten zien? Deze dag werk ik, Leonique van Tol (Coach mbv paarden), samen met 2 bijzondere hoofd-lichaam verbinders: Fleur Opdam (Holistisch Therapeut) en Nicolette van Soest (Massage therapeut). In onze dagelijkse praktijk ontmoeten wij heel veel mensen met hun eigen levensvragen. Iets wat altijd terugkomt is de verbinding tussen lichaam en hoofd, gevoel en ratio. Wat paarden zo bijzonder maakt is hun congruentie. En dat is ook precies waar ze mensen toe uitnodigen. Je leidt een congruent leven wanneer jouw gedrag overeenkomt met dat wat je vanbinnen voelt. Denken, doen en voelen zijn één. Helaas wordt ons al vroeg in ons leven geleerd om ons denken boven ons voelen te stellen. Denk aan strijden tegen een signaal van vermoeidheid, niet toe willen geven aan een emotie die boven komt etc. Deze weerstand zorgt voor blokkades in het lichaam, bijv. spanning op je maag, in je nek en schouders.
Ga met ons mee op reis, door lichaam en geest en hun verbinding. Leer te luisteren naar de signalen van je lichaam en activeer zo weer je zelfhelende vermogen. De paardenkudde wijst je de weg.

Koffie, thee en lunch wordt verzorgd.

Informatie

23 sep 2023
10.00 - 15.00
130,00

Waar?

PLEQUE
Turfspoor 213
2165 AW Lisserbroek

Contact

Over Hoofd en Lijfzaken (in de paardenkudde)