Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27sep 2023
Jouw innerlijke energie opladen en schoonmaken

Nica-Luce
Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden

Sessie over innerlijke energie opladen en schoonmaken : theorie en praktijk. Nagegaan wordt, - welke mogelijke kansen en belemmeringen in jouw dag indeling aanwezig zijn, om dit opladen (netals je telefoon opladen) vaker preventief te doen.

Je ziet dat je telefoon nog maar 20 procent energie heeft en haalt je lader uit je tas, steekt de stekker in het stopcontact en je telefoon laadt op. Miljarden mensen doen dit dagelijks en dit is onderdeel van jouw dagelijkse routine. Maar welke routine heb je eigenlijk bij het in de gaten houden van jouw eigen innerlijke energie ? Hoe vaak mag jij van jezelf opladen per dag? per week? per maand? Per jaar? En hoe doe je dat? De meesten van ons mogen het van zichzelf op het moment dat ze echt geen stap meer kunnen zetten en ziek zijn geworden. Dus ongeveer als je telefoon is gecrashed.In deze lezing leer jij welke fijnmazige energie lichamen jij hebt, afgezien van je fysieke lichaam, en hoe je die op kunt laden en schoonmaken. Ik combineer kennis uit de persoonljkheids psychologie met Rudolf Steiner en de kennis van Aura s en frequenties. We komen erachter door welke programmering we pas als het bijna te laat is "mogen" opladen van onszelf.  Want we doen het ons zelf aan. Deze lezing is eigenlijk een aanrader voor iedereen in deze tijd, die zorgvuldig met zichzelf wil omgaan en het opladen den schoonmaken van haar/zijn eigen energie eigenlijk nog belangrijker gaat vinden dan het opladen van je telefoon.  Van harte welkom. Graag even aanmelden per mail of sms of Whats-app/telegram . Ik kijk uit naar jouw komst!

Informatie

27 sep 2023 | Inloop vanaf 13.45 uur, in de pastorie
14.00 - 15.30
10,00 graag contant meenemen
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 16 deelnemers.

Waar?

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22 Schipluiden
2636 AX Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden

Jouw innerlijke energie opladen en schoonmaken

Wat doe ik nog meer?

Nica-Luce
25okt
Lezing
Innerlijke Positieve Energie Strategieen
Nica-Luce
Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden
Kennis van positieve en negatieve energie strategieen maakt jou onafhankelijker van het gedrag en gebeurtenissen in de omgeving. Je kan beter bepalen welke aktie passend voor jou is. Je blijft in contact met je zelf en van daaruit met de ander.
Nica-Luce
04okt
Lezing
Mentaal Sterker worden: Ik help jou op pad
Nica-Luce
Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden
Deze lezing brengt jou kennis over dat je jouw mentale kracht versterken kunt door bewustwording van jouw gedachten, gevoelens, lichaams sensaties en jouw energie. Je kunt praktische voorbeelden inbrengen, dan werken we die uit. Van harte welkom!
Nica-Luce
11okt
Lezing
Aura' s en Chackra's hoe zit dat dan?
Nica-Luce
Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden
Deze lezing brengt jou kennis over de 7 energie knoppen die elk mens in de middenas van zijn lichaam heeft liggen. Deze bron kun je nog meer aanboren voor jezelf. Dit brengt je meer geluk en je ervaart meer levenskracht in je werk, gezin en sport.
Nica-Luce
Energetisch werk
Praktische Integrale Bewustzijnstraining : fysiek, gevoelsmatig, mentaal en spiritueel
Nica-Luce
Leiden
Heldere interactieve bewustzijnstraining op 4 niveaus: Fysiek, gevoelsmatig, mentaal en spiritueel. Focus is op versterken van jouw energetische zelfsturing. Direct toepasbaar. Cursisten melden meer vitaliteit, innerlijk evenwicht en zelfwaardering.
Nica-Luce
18okt
Lezing
Jouw energieveld en dat van de anderen
Nica-Luce
Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden
Deze lezing brengt jou kennis over de 7 energie knoppen die elk mens in de midden-as van zijn lichaam heeft liggen. Deze energie is jouw bron! Bewuster contact maken hiermee kan je meer geluk en levenskracht brengen, in je werk, gezin en sport.