Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20sep 2023
Innerlijke Positieve Energie Strategieen

Nica-Luce
Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden

Kennis sessie waarin aan de hand van twee praktijkvoorbeelden wordt uitgelegd wat innerlijke positieve en negatieve Energie strategieën zijn, Hoe ze op jou uitwerken, en hoe je negatieve energie strategieën kunt transformeren in positieve. Welkom!

Je komt in een nieuwe situatie met nieuwe mensen en meteen krijg je een bepaald positief gevoel. Jouw gevoel en gedachten en lichaams- geheugen halen als het ware een positieve herinnering op en dit beeld van toen bepaalt in grote mate hoe jij nu dingen ervaart.  Je loopt vrolijk rond en ziet overal kansen en hebt de middag van je leven. Hier is sprake van een positieve energie strategie die jij herhaalt. (hierover later meer).  Maar ook kennen we allemaal het omgekeerde:  je belt je nieuwe leidinggever voor een afspraak, zij is humeurig en kortaf en direct voel jij je rot en denkt dat je iets niet goed hebt gedaan of wellicht iets vergeten bent. Ook hier is vaak een energiestrategie van jou aan het roer, en onbewust koers je al de haven in van storm en onweer. Met al jouw goede voornemens en intenties loop je toch al spanning op en bent gefocused op elk gebaar of woord wat jouw conclusie bevestigt. Jouw waarneming past zich aan door het filter van:  ojee, opletten, ben ik wel oké? Deze lezing gaat in op positieve en negatieve innerljike energie strategieen, en hoe dit uitwerkt op jouw denken, voelen doen en energie. Maar dat ze allebei belangrijk zijn.  De lezing is een introductie op de cursussen Sparkling Life 1-2-3 en 4. 

Informatie

20 sep 2023 | Inloop vanaf 13.45 uur, in de pastorie
14.00 - 15.30
10,00 graag contant meenemen
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 16 deelnemers.

Waar?

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22 Schipluiden
2636 AX Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden

Innerlijke Positieve Energie Strategieen

Wat doe ik nog meer?

Nica-Luce
Energetisch werk
Praktische Integrale Bewustzijnstraining : fysiek, gevoelsmatig, mentaal en spiritueel
Nica-Luce
Leiden
Heldere interactieve bewustzijnstraining op 4 niveaus: Fysiek, gevoelsmatig, mentaal en spiritueel. Focus is op versterken van jouw energetische zelfsturing. Direct toepasbaar. Cursisten melden meer vitaliteit, innerlijk evenwicht en zelfwaardering.
Nica-Luce: Praktijk voor Coaching, Consulting en Training
30aug
Lezing
Jouw energieveld en dat van de anderen
Nica-Luce: Praktijk voor Coaching, Consulting en Training
Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden
Lezing over de 7 subtiele energie knoppen die elk mens in de midden-as van zijn lichaam heeft liggen. Deze energie is jouw bron! Hier zit jouw innerlijke waarneming. Bewuster contact hiermee versterkt jouw aangeboren levenskracht. Welkom!
Nica-Luce
18jun
Lezing
Trauma: Onstaan, dragen en Helings Proces
Nica-Luce
Op Hodenpijl Rijkstraatweg - Schipluiden
Heftige jeugd-ervaringen verdringen we naar het onbewuste zodat we ondertussen kunnen overleven. Wat zijn de energetische effecten van het trauma, de opslag, en het overleven? Welke stappen zijn er in het helingsproces via (partiele) bewustwording?
Nica-Luce
02jul
Cursus
Cursus Sparkling Life 1,2,3: Dag 3: je innerlijke kracht herstellen na ziekte en tegenslag
Nica-Luce
Op Hodenpijl Rijksstraatweg - Schipluiden
In Sparkling Life 3 leg jij de basis voor Positieve Innerlijke Energie Strategieën uit Sparkling Life 4 (3 dagen). Hiermee creeer je de mogelijkheid jezelf te ondersteunen in de stapsgewijze heling van blokkades. Deze energie komt weer vrij voor jou