16okt 2023
Jikiden Reiki Shoden (Reiki I) Training

Maya Kanhai
Noordwijk-binnen

Jikiden Reiki is Reiki zoals het oorspronkelijk bedoeld was: simpel, doeltreffend en gelijk toe te passen, waar en wanneer je maar wilt.

Jikiden Reiki is reiki zoals het oorspronkelijk in Japan werd beoefend. Mij trok het aan omdat ik zo een praktische, op behandeling gerichte vorm van Reiki leerde. Tijdens Shoden leer je de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam te observeren door te letten op de sensaties die je in je handen voelt bij het geven van een behandeling. Dit helpt je ontdekken of het om iets acuuts of chronisch gaat, en hoe vaak of hoe lang behandeling nodig zal zijn.

Wat je met Jikiden Reiki doet, is het eigen genezingsvermogen van het lichaam activeren met behulp van energie waardoor de natuurlijke genezingsprocessen versnellen. Wondgenezing is een geweldig voorbeeld, omdat je letterlijk kunt waarnemen hoe het genezingsproces zich voltrekt bij een snee of brandwond.

Jikiden Reiki Shoden is het beginnersniveau, vergelijkbaar met het Westerse Reiki I, waarbij je leert jezelf en anderen te behandelen. Om te ontspannen na een drukke dag, als je moeilijk in slaap valt of bij ernstiger klachten. Zoals eerste hulp bij wondjes, koorts of kneuzingen. Je leert de geschiedenis van Mikao Usui met Reiki, de achtergrond van het eerste Jikiden Reiki symbool en je ontvangt 3x een Reiju (=afstemming). Je gaat ook gelijk oefenen met het geven van Reiki. 

Informatie

16 okt 2023 t/m 17 okt 2023
9.30 - 17.30
250,00 Heb je Jikiden Reiki eerder geleerd, dan ben je welkom om te komen herhalen voor € 50,- per dag.
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?Noordwijk-binnen

Jikiden Reiki Shoden (Reiki I) Training