Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29okt 2023
Stilte concert - Peter Wilms

Jetenzo
Katwijk aan zee

Stilte is een belangrijke component van elk concert dat Peter geeft. Zijn heldere stem, de pure trillingen van klankschalen, het warme geluid van de marimba en de aardse klanken van diverse percussie instrumenten brengen je dicht bij jezelf.

Stilte concert

De concerten van Peter Wilms zijn geschikt om bij te liggen of te zitten. Stilte is een belangrijke component van elk concert.

Zijn heldere stem, de pure trillingen van klankschalen, het warme geluid van de marimba en de aardse klanken van diverse percussie instrumenten brengen je dicht bij jezelf, dicht bij jouw essentie. De stilte afgewisseld met de muziek geeft je de gelegenheid om de klanken volledig in je op te nemen en te integreren. Deze klankbeleving is een uitnodiging om volledig in het Zijn te komen.

Als professioneel slagwerker trad Peter Wilms op met talloze orkesten, ensembles en bands, nationaal en internationaal. Hij heeft zich van meet af aan gespecialiseerd in de marimba en sinds enkele jaren ook in zang. Deze combinatie gegoten in spontane improvisaties tijdens zijn concerten zorgt telkens voor nieuwe verrassende muziek en een bijzondere sfeer, veelal verstillend, sereen en ingetogen. Aangevuld met andere instrumenten zoals klankschalen, de hangdrum en het monochord staan zijn concerten garant voor een rijk klankpalet.

Na jaren van meditatiebeoefening en andere spirituele ontwikkeling heeft hij zijn spirituele pad geïntegreerd in zijn muziekpraktijk. Zijn concerten kenmerken zich daarom als verdiepend en meditatief. Hij nodigt de luisteraar naar binnen te gaan en het innerlijke Zelf te exploreren. Wie deze uitnodiging aanvaardt zal een wonderlijke muzikale en spirituele reis meemaken.

Informatie

29 okt 2023 | tempel deuren open vanaf 14:00
14.30 - 16.00
25,00 https://hipsy.nl/event/23273-stilte-concert-peter-wilms

Waar?

Universel soefitempel
Zuidduinseweg 7
2225 JS Katwijk aan zee

Contact

Stilte concert - Peter Wilms

Wat doe ik nog meer?

Soefitempel
Levensbeschouwing en Religie
Universel
Soefitempel
Katwijk
De tempel wordt naast diverse soefi bijeenkomsten ook gebruikt voor andere activiteiten die passen bij de sfeer van deze unieke plek, denk hierbij aan: yoga, muziek concerten, meditatie, satsang, stiltedagen en meer.
Jetenzo
29sep
Concert
DENISIUS - concert 'de Levensdans'
Jetenzo
Katwijk
De Levensdans - concert van Dennis Kivit waar u liggend van kunt genieten in de tempel.
Universel Murad Hassil
Mindfulness & Compassie
Bewuster leven
Universel Murad Hassil
Katwijk
De naam van de Universel soefitempel: Murad Hassil betekent wens vervuld.
Jetenzo
28jul
Concert
Inner World Music Peter van Deerse - DECACORDE
Jetenzo
Katwijk aan zee
Peters intentie is om de luisteraar mee te nemen op een innerlijke reis van verdieping en verstilling. U kunt zittend of liggend in de tempel genieten van dit meditatieve concert. Kom comfortabel en warm gekleed. Neem een mat, kussen en deken mee.
Jetenzo
03aug
Concert
Rishiraj Kulkarni
Jetenzo
Katwijk aan zee
Een bijzonder optreden van multi-percussionist Rishiraj Kulkarni uit India.
Jetenzo
Muziek & Zang
Concerten in de Soefitempel
Jetenzo
Katwijk
De soefitempel Universel in Katwijk aan zee is een prachtige locatie met een prima akoestiek voor muziekuitvoeringen.
Jetenzo
27jul
Concert
Ligconcert© Underwater/ Einaudi, Jeroen van Veen - piano
Jetenzo
Katwijk aan zee
Voor Underwater vond Ludovico Einaudi inspiratie tijdens de corona lockdown. In de verstilling zag hij een nieuw soort vrijheid. Het leven onderwater is volgens Einaudi vergelijkbaar met het leven in lockdown.