Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

04okt 2023
NetwerkCafé Bewust Bollenstreek voor aangesloten én geïnteresseerde professionals

Bewust Bollenstreek
Noordwijk-Binnen

Bijeenkomst voor aangesloten professionals van Bewust Bollenstreek én geïnteresseerde collega's uit de regio. Ontmoeten-delen-sparren-verbinden.

Je bent voor dit netwerkcafé van harte welkom in café LiefdeWerk in het hart van het gezellige centrum van Noordwijk-Binnen aan de Kerkstraat 40a. 

Er is geen vast programma, wel heerlijk de ruimte om aangesloten professionals van Bewust Bollenstreek te ontmoeten, kennis te maken met nieuwe collega's en te sparren over je ondernemerschap.

Het brengt je verbinding, maar praktisch ook collega's om naartoe door te verwijzen, feed back op je plannen, samenwerkingspartners of .... Laat je verwonderen!

En, ben je nog niet aangesloten, maar ben je ondernemer op gebied van persoonlijke ontwikkeling of duurzaamheid én heb je interesse? Voel je welkom om te komen 'snuffelen'! 

Iedere maand is er een netwerkcafé. Toegang is gratis. 

Komende data: 

Ma 4 sept 10-12, wo 4 okt 10-12, ma 6 nov 10-12, wo 6 dec 10-12

 

Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige Pop-Up Café van de oprichter van Bewust Bollenstreek: Angela Roelen, LiefdeWerk, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde.
Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen én moed vat het te léven.

Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé!
Kijk op de agenda voor: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Kannen thee en lekkers staat klaar.

 

Nog niet aangesloten?

Ben je nog niet aangesloten, wil je graag kennismaken, maar kun je nu niet? Neem contact op met de oprichter van Bewust Bollenstreek voor meer informatie: Angela Roelen (LiefdeWerk) (06 22329846)

Informatie

04 okt 2023
10.00 - 12.00
0,00

Waar?

Café LiefdeWerk
Kerkstraat 40a
2201 KN Noordwijk-Binnen

Contact

NetwerkCafé Bewust Bollenstreek voor aangesloten én geïnteresseerde professionals