30sep 2023
Reiki Klanksessie / Bijzondere reikisessie met zingen/ Op afspraak

Hart, Licht en Leven/ Judith van Kampen
Noordwijk

Welkom voor een persoonlijk afgestemde REIKI KLANK-sessie. Ik stem af, geef reiki en zing voor jou. Een helende reis, waarin diepe stukken in jou geraakt en geheeld mogen worden. Welkom om deze sessie te ervaren. Bel of mail voor een afspraak.

Reiki – behandelingen worden wel vaker aangeboden, maar ik durf wel te zeggen dat mijn Reiki – behandeling uniek is. Het is namelijk Jikiden Reiki, gecombineerd met mijn zingen. Ik heb in de afgelopen twee jaren ontdekt en geleerd dat ik energetisch kan afstemmen op mensen en hun Licht. Door mij heen kan helende energie stromen, afgestemd op jou. Ik voel-zie kleuren in en bij jou, ik geef reiki en ik zing tegelijkertijd klanken. Daarom is iedere sessie anders en dus uniek. Soms ontstaat er als vanzelf een (energetische) opstelling. Soms mogen we zelfs aanwezigheid voelen van overleden dierbaren. 

...

Jij ligt (met kleding aan) op een bed en je ontspant je helemaal. Je hebt de tijd genomen om even helemaal los van de drukke dagelijkse werkelijkheid te zijn. Terwijl jij als het ware aankomt in je lijf, kun je de plekken voelen waar nog stress zit, wat onaangenaams, wat onzekere spanning, verdriet. 

Dan voel je hoe er heel rustig een hand op die plek gelegd wordt. Ondertussen hoor je dat ik wat klanken geef en dat er een lied ontstaat. Ik maak een kommetje van mijn handen en ik zing erin, precies op die plek waar jij spanning voelde. Je snapt niet zo goed wat er gebeurt, maar je voelt je heel fijn en ontspannen. Na afloop voel je dat de diepe stilte in jou geraakt is. Een helende reis.

Informatie

30 sep 2023 | Dag en tijd in overleg
10.00 - 11.30
122,00

Waar?

Coachruimte van Judith
Hoogwakersbosstraat 12
Noordwijk

Reiki Klanksessie / Bijzondere reikisessie met zingen/ Op afspraak