Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28jun 2023
Jikiden Reiki Shoden (Reiki I) Training

Maya Kanhai
Noordwijk-binnen

Jikiden Reiki is reiki zoals het oorspronkelijk in Japan werd beoefend, vrij van westerse invloeden. Simpel, doeltreffend en gelijk toe te passen, waar en wanneer je maar wilt.

Jikiden Reiki is reiki zoals het oorspronkelijk in Japan werd beoefend. Jikiden betekent letterlijk 'directe leer', is vrij van westerse invloeden en heeft een praktische, op behandeling gerichte aanpak. Je leert de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam te observeren door te letten op de sensaties die je in je handen voelt bij het geven van een behandeling. Dit helpt je om na te gaan waar behandeling het meest nodig is. 

Als je langer Jikiden Reiki beoefent, kun je zo inschatten of het om een acuut of chronisch probleem gaat, en hoe vaak/hoe lang/hoeveel sessies nodig zijn om de beste kansen op verbetering te bieden.

Jikiden Reiki biedt een eenvoudige manier om het eigen genezingsvermogen van het lichaam te activeren met behulp van energie om zo de natuurlijke genezingsprocessen te versnellen. Wondgenezing is een geweldig voorbeeld, omdat je letterlijk voor je eigen ogen kunt zien hoe het genezingsproces wordt versneld.

In Jikiden Reiki Shoden, het beginnersniveau (vergelijkbaar met Reiki I) leer je jezelf en anderen behandelen. Om te ontspannen na een drukke dag of als je moeilijk in slaap valt. Maar ook als eerste hulp bij (brand)wondjes, koorts of kneuzingen. Je leert de geschiedenis van Mikao Usui met reiki, de achtergrond van het eerste symbool en je ontvangt elke dag een Reiju (=afstemming). Je zult ook gelijk oefenen met het geven van behandelingen. 

Informatie

28 jun 2023 t/m 30 jun 2023
10.00 - 17.00
250,00 Heb je Jikiden Reiki eerder geleerd, dan ben je welkom om te komen herhalen voor € 50,- per dag.
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?Noordwijk-binnen

Jikiden Reiki Shoden (Reiki I) Training