30jun 2023
Kundalini NRGY Awakening

The Healing Mom
Noordwijk

Kundalini NRGY Awakening is een energetische ervaring die je weer verbindt met je ware essentie. Tijdens de sessie lig je op een yogamat en mag je je overgeven aan het energie veld en de muziek.

Kundalini NRGY Awakening is een energetische ervaring die je weer verbindt met je ware essentie.In de Kundalini NRGY Awakening hebben we interactie met het veld van intelligente energie. Het nodigt onze individuele energiesystemen uit om van binnenuit te ontwaken. Wanneer je in overgave deze uitnodiging aanvaardt en door de deur stapt, is het jouw eigen systeem die de energie door al je chakra's laat stromen. Het is dus je eigen energie die van binnenuit ontwaakt. Dat is ook de reden dat niets geforceerd kan worden, dit proces vindt zijn weg op een natuurlijke wijze die in afstemming is met jouw lichaam en ziel. 

Op het moment dat deze energie wordt geactiveerd, laten lagen los die niet meer dienen en kom je tot je authentieke zelf. Bij deze lagen kan je denken aan bepaalde programmeringen, blokkades en overtuigingen.
Automatisch ga je keuzes maken die passen bij wie jij diep van binnen bent.Tijdens de sessie lig je op een yogamat en mag je je overgeven aan het energie veld en de muziek.

Wees welkom. 

Informatie

30 jun 2023
19.15 - 21.30
60,00
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Yogastudio DPO Gebouw, 1e verdieping
Hoogwakersbosstraat 12
2202 SP Noordwijk

Contact

Kundalini NRGY Awakening