03jun 2023
Bewust Wandelen & Do-In

Het Leven Beweegt Je
Noordwijk Duindamseslag

Ga je mee? Ik neem je na een meditatie mee wandelen en we doen energie-gevende, eenvoudige Do-In oefeningen. Je laat spanning los en je neemt energie en ontspanning mee. Het is heerlijk om bewust Buiten te zijn met je aandacht naar Binnen.

Ga je mee? 

Lekker in de ochtend een lange wandeling door het duingebied in Noordwijk en Do-In Energie-oefeningen. We wandelen na een meditatie in stilte door het bos/ duingebied naar de zee waar we energiegevende Do-In oefeningen doen. Denk hierbij aan eenvoudige ronde bewegingen om je adem te verdiepen en je te vullen met levensenergie. En waar kan dat beter dan in de natuur in de frisse bos en zee-lucht. 

Na een meditatie ben je meer ontvankelijk voor wat je in de natuur ervaart. De geuren, de geluiden en ook de tekens die de natuur je geeft. Dat is een andere ervaring dan dat je gezellig kwebbelend met iemand wandelt, of dat je met een hoofd vol gedachten al die dingen mist.

De wandelingen helpen jou om veel meer bewust je te verbinden met de schoonheid en de energie om je heen. Je laat spanning en stress los die jouw lichaam belasten, je verhoogt letterlijk je trilling waardoor je positieve energie opneemt en uitstraalt.

Ook met een grijze lucht en wind kun je jezelf heerlijk opladen. Hier kun je je op kleden en je zult merken dat het toch heerlijk is om buiten bewust te bewegen en je spanning los te laten. Je hoeft geen Yoga-ervaring te hebben, alles doe je op je eigen tempo en mogelijkheden.

Zo ben je samen met anderen en met jezelf verbonden, alles in jouw tempo.

Wat is Do-In? Lees erover op mijn website.

Data 2023

3 juni
17 juni
1 juli

Informatie

03 jun 2023 | Het kan qua tijd een beetje uitlopen, naderhand thee of koffie is eigen keuze
09.30 - 11.15
12,50 Contant (gepast) of Tikkie, ex koffie/ thee.
Minimaal 4 deelnemers.

Waar?

Duindamseslag Noordwijkerhout
Verzamelen parkeerplaats
Noordwijk Duindamseslag

Bewust Wandelen & Do-In