Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30jun 2023
Dankbaarheidsboekje & Steen Dotpainten

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn

Tijdens deze workshop staat dankbaarheid centraal. Je gaat kennismaken met dotpainten en ervaren hoe leuk en rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart. Stip voor stip dichter bij jezelf. Maak je eigen krachtsteen en boekje.

Geïnspireerd door een oefening uit het doe-boek The Magic (Rhonda Byrne), leek het me prachtig om een unieke krachtsteen te dotpainten met een klein dagboekje waar je dagelijks in op kunt schrijven waar je allemaal dankbaar voor bent! Door nog bewuster je dankbaarheid uit te spreken en onder woorden te brengen, verhoog je je eigen energie en dit geeft een gevoel van rust, innerlijke vrede, vreugde en overvloed.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. "Uit je hoofd, en in je hart!" Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom in mijn studio in Katwijk a/d Rijn om dit zelf te ervaren en je eigen krachtsteen te maken met een leuk dagboekje. Tijdens deze workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je de mooiste patronen creëert. Na wat oefenen op papier ga je zelf aan de slag op een steen naar keuze en het bewerken van de kaft van een A6 boekje.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen en verschillende verfkleuren, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Maak kennis met dotpainten en kom stip voor stip dichter bij jezelf!

Informatie

30 jun 2023 | Schikt deze datum niet? Registreer je interesse.
13.00 - 16.00
55,00 Incl. een steen en boekje, 4 verfcontainertjes, thee, koffie & lekkers plus goodiebag

Waar?

Dotpaint Academy
Asterstraat 49
2223 VG Katwijk a/d Rijn

Contact

Dankbaarheidsboekje & Steen Dotpainten