Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30jun 2023
Dankbaarheidsboekje & Steen Dotpainten

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn

Tijdens deze workshop staat dankbaarheid centraal. Je gaat kennismaken met dotpainten en ervaren hoe leuk en rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart. Stip voor stip dichter bij jezelf. Maak je eigen krachtsteen en boekje.

Geïnspireerd door een oefening uit het doe-boek The Magic (Rhonda Byrne), leek het me prachtig om een unieke krachtsteen te dotpainten met een klein dagboekje waar je dagelijks in op kunt schrijven waar je allemaal dankbaar voor bent! Door nog bewuster je dankbaarheid uit te spreken en onder woorden te brengen, verhoog je je eigen energie en dit geeft een gevoel van rust, innerlijke vrede, vreugde en overvloed.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. "Uit je hoofd, en in je hart!" Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Je bent van harte welkom in mijn studio in Katwijk a/d Rijn om dit zelf te ervaren en je eigen krachtsteen te maken met een leuk dagboekje. Tijdens deze workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je de mooiste patronen creëert. Na wat oefenen op papier ga je zelf aan de slag op een steen naar keuze en het bewerken van de kaft van een A6 boekje.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen en verschillende verfkleuren, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Maak kennis met dotpainten en kom stip voor stip dichter bij jezelf!

Informatie

30 jun 2023 | Schikt deze datum niet? Registreer je interesse.
13.00 - 16.00
55,00 Incl. een steen en boekje, 4 verfcontainertjes, thee, koffie & lekkers plus goodiebag

Waar?

Dotpaint Academy
Asterstraat 49
2223 VG Katwijk a/d Rijn

Contact

Dankbaarheidsboekje & Steen Dotpainten

Wat doe ik nog meer?

Gabie Devaney  |  Dotpaint Academy
Creativiteit
Thuiskomen bij jezelf met de kracht van kleur en creativiteit
Gabie Devaney | Dotpaint Academy
Sassenheim
Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve en tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU... uit je hoofd en in je hart.
Reconnect your Heart
Healing en reading
Ontdek jouw innerlijke kracht en geef kleur aan je leven
Reconnect your Heart
Sassenheim
Soms zijn we onszelf even kwijt… Hoe vind jij je weg terug? Praktijk Reconnect your Heart ondersteunt persoonlijke bewustwording en groei dmv healing sessies. Ervaar innerlijke rust en kom in contact met jouw authentieke zelf, je lijf en je hart.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
06apr
Workshop
Dotpaint Workshop 'Aboriginal Stijl Dot Art op Canvas'
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Sassenheim
Tijdens deze creatieve workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is. Deze middag creëer je je eigen unieke canvas geïnspireerd door werken, symbolen en kleuren van de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
04mei
Workshop
Dankbaarheidsboekje & Steen Dotpainten | Ervaar de helende kracht van creativiteit & kleur
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Sassenheim
Tijdens deze workshop staat dankbaarheid centraal. Je gaat kennismaken met dotpainten en ervaren hoe leuk en rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Stip voor stip dichterbij jezelf. Maak je eigen krachtsteen en dagboekje.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
17apr
Workshop
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten' | Kom dot voor dot dichterbij jezelf
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Sassenheim
Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd en in je hart. Kom stip voor stip dichter bij jezelf en maak je eigen unieke dot-art steen.