04jun 2023
Workshop 'Selenieten Hart Dotpainten'

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn

Betuig de liefde aan jezelf met deze hartverwarmende ervaring. Tijdens deze creatieve dotpaint workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is en creëer je je eigen unieke helende hart van Seleniet.

Bij deze workshop staat ‘zelfliefde’ centraal. Vaak ligt de nadruk op het liefhebben van anderen, maar hoe zit het met het houden van jezelf? Dankbaar zijn voor wie je bent, is de kern voor een gezond leven. Tijdens deze workshop ga je een prachtig hart van Seleniet dotpainten.

Seleniet wordt ook wel ‘engelensteen’ genoemd. De steen’s hoge vibratie brengt oneindige liefde, heling en transformatie. Seleniet heeft een reinigende en kalmerende werking en helpt je rust en balans te creëren net zoals dotpainten! Deze prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit brengt je helemaal terug bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië.

Op zondag 4 juni ben je van harte welkom om dit zelf te ervaren en je eigen helende hart te maken. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je de mooiste mandala patronen creëert. Na wat oefenen op papier ga je aan de slag op een mooi groot hart van Seleniet (±10-11cm t.w.v €19,50). 

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Informatie

04 jun 2023 | Schikt deze datum niet? Registreer je interesse.
10.00 - 13.00
67,50 Incl. Groot Seleniet hart, 4 verfcontainertjes, thee & lekkers, goodiebag en meer...

Waar?

Dotpaint Academy
Groenhoevelaan, 15
2343BP Katwijk a/d Rijn

Contact

Workshop 'Selenieten Hart Dotpainten'