Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

22jun 2023
Interactieve (boek)lezing 'Durven kijken'

Bloemsma Creatieve Verwerking
Sassenheim

Hoe kunt je spreken zonder woorden? Na een beknopte lezing over mijn boek, laat ik u ervaren hoe emoties vertaald kunnen worden doormiddel van een beeldende en creatieve uiting. (Interessant voor bv. lotgenoten + hun omgeving en zorgprofessionals)

‘Durven kijken’ beschrijft ik hoe zo'n 40 jaar na mijn misbruikverleden mijn trauma op mijn eigen wijze verwerkte: zonder woorden, met kunstzinnige uitingen. Ik neem de lezer mee in de symptomen waar ik last van had, de herinneringen die ik op een beeldende manier transformeerde, en vooral in mijn verwerkingsproces. Daarmee laat ik lotgenoten zien dat het mogelijk is een vrij en gelukkig leven te leiden na zo'n tragische start.    

Hierdoor kwam ik erachter dat mijn vermeende karaktertrekken de gevolgen waren van het misbruiktrauma. Door dit inzicht 'aan te kijken', ben ik vrijer gaan leven en ben ik een prettiger mens geworden. Vooral voor mijzelf.

Dit boek kan meer inzicht geven in de beweegredenen van iemand die leeft met de gevolgen van een misbruiktrauma. Ben je de partner of een familielid van een slachtoffer van seksueel misbruik? Of ben je therapeut, psycholoog of coach? Dan hoop ik ook dat je mijn boek leest en naar deze interactieve lezing komt. Weet je welkom. 

Informatie

22 jun 2023 | inloop vanaf 19:00 uur
19.30 - 21.00
5,00 Inclusief koffie/thee en materialen
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 15 deelnemers.

Waar?

Boekhandel Wagner
Hoofdstraat 181
2171BB Sassenheim

Interactieve (boek)lezing 'Durven kijken'