07jul 2023
Magische Wandeling met Alpaca's!

Ik zing mijn eigen lied / Annette
Sassenheim

Laat je verrassen door met deze prachtige, eigenzinnige dieren te wandelen. Op pad met je eigen alpaca terwijl je geniet van natuur om je heen. In een klein groepje samen beleven en genieten!

Wandelen met je eigen alpaca! Hoe leuk is dat! Met een klein groepje enthousiastelingen gaan we op avontuur door weilanden heen, langs water, over kleine paden en oude lanen samen met Victor, Hertog Jan of misschien wel To-To. Een heerlijk idyllische route van Sassenheim naar de achterkant van Warmond toe en weer terug langs Landgoed Oostergeest. Je proeft de historie van Warmond bij het zien van oude hagen en bomen, de vervallen Oude Toren met begraafplaats en het voorheen Groot Seminarie waar we allemaal langs zullen lopen.

Laat je deze middag verblijden met prachtige natuur en lieve dieren! Nieuwsgierig welke alpaca bij jou past? Welk dier met jouw karakter en energie matcht? Eigenaar Bert en zoon Rick de Mooij van Alpacahoeve Klinkenberg hebben hier een neus voor gebaseerd op jarenlange ervaring. Het is mooi om te zien hoe het altijd klopt!

Hoe leren jij en je alpaca elkaar kennen? Hoe leid je jouw alpaca én maak je ook nog eens deel van een groep waar ook van alles gebeurt! Het belooft een fantastische beleving te worden. Wandel je mee?

Programma

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Kijken van kort filmpje over alpaca’s
  • Uitleg en voorbereiding wandeling
  • Wandeling (1,5 uur)
  • Nagenieten en delen van ervaring met hapje en drankje (alcoholvrij)

We maken er een  onvergetelijke ervaring van!

Informatie

07 jul 2023
13.30 - 16.30
35,00 Deelname definitief na aanmelden & kopen ticket
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Alpacahoeve Klinkenberg
Klinkenberg 15
Sassenheim

Contact

Magische Wandeling met Alpaca's!