03jun 2023
Lente Wandeling op het oude landgoed te Warmond ☀️

Ik zing mijn eigen lied / Annette
Warmond

Vanochtend ontdekken we het bijzondere landgoed bij Huys te Warmont. We volgen paadjes langs water en weiland, genieten van het zicht op Huys te Warmont en ervaren de rijke glorie van destijds. Een inspirerende wandeling!

Deze ochtend in de late lente ontdekken we het afwisselende landgoed bij Warmond. We wandelen heerlijk ontspannen tussen taxusbomen en imposante moerascipressen, over oude eikenlanen en langs het voorname Huys te Warmont. Ook al is het landgoed niet bijzonder groot, er is verrassend genoeg veel te beleven! De holtes in de oude parkbomen worden dankbaar gebruikt door bosuilen en Rosse vleermuizen. Bij een wandeling door het parkachtige bos voel je de eeuwenlange geschiedenis. Je kijkt uit over graslandjes die namen dragen als ‘de Droomweide’. Ook is er een kasteelgracht die tussen de kastanjebomen het bos in verdwijnt om even verderop weer als ‘Droomvijver’ op te duiken waar eenden graag rondzwemmen en nesten hebben. In het voorjaar zorgen stinzenplanten en Rhododendron’s voor kleur. Zowel de oranjerie als de bijbehorende tuin zijn in oude glorie hersteld. Echt een wandeling om blij van te worden!

Met elkaar herinneren we ons dat ook wij natuur zijn! Open, ontvankelijk en met kinderlijke nieuwsgierigheid gaan we samen op ontdekkingstocht over dit veelzijdige landgoed. Een verbindende ochtend met elkaar, fijne verdiepende gesprekken en volop inspiratie!

Parkeren kan bij Herenweg 139, Warmond. We verzamelen aan de rand van de parkeerplaats.

Aanmelden is niet nodig. Je kan op het laatste moment besluiten mee te gaan. Alleen bij hevige regenval gaat de wandeling niet door.  Heb je vragen of mocht je twijfelen over het weer, bel of app me!

Informatie

03 jun 2023
10.00 - 11.30
10,00 Gepast, contant

Waar?

Parkeerplaats
Herenweg 139
Warmond

Contact

Lente Wandeling op het oude landgoed te Warmond ☀️