Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03jun 2023
Lente Wandeling op het oude landgoed te Warmond ☀️

Ik zing mijn eigen lied / Annette
Warmond

Vanochtend ontdekken we het bijzondere landgoed bij Huys te Warmont. We volgen paadjes langs water en weiland, genieten van het zicht op Huys te Warmont en ervaren de rijke glorie van destijds. Een inspirerende wandeling!

Deze ochtend in de late lente ontdekken we het afwisselende landgoed bij Warmond. We wandelen heerlijk ontspannen tussen taxusbomen en imposante moerascipressen, over oude eikenlanen en langs het voorname Huys te Warmont. Ook al is het landgoed niet bijzonder groot, er is verrassend genoeg veel te beleven! De holtes in de oude parkbomen worden dankbaar gebruikt door bosuilen en Rosse vleermuizen. Bij een wandeling door het parkachtige bos voel je de eeuwenlange geschiedenis. Je kijkt uit over graslandjes die namen dragen als ‘de Droomweide’. Ook is er een kasteelgracht die tussen de kastanjebomen het bos in verdwijnt om even verderop weer als ‘Droomvijver’ op te duiken waar eenden graag rondzwemmen en nesten hebben. In het voorjaar zorgen stinzenplanten en Rhododendron’s voor kleur. Zowel de oranjerie als de bijbehorende tuin zijn in oude glorie hersteld. Echt een wandeling om blij van te worden!

Met elkaar herinneren we ons dat ook wij natuur zijn! Open, ontvankelijk en met kinderlijke nieuwsgierigheid gaan we samen op ontdekkingstocht over dit veelzijdige landgoed. Een verbindende ochtend met elkaar, fijne verdiepende gesprekken en volop inspiratie!

Parkeren kan bij Herenweg 139, Warmond. We verzamelen aan de rand van de parkeerplaats.

Aanmelden is niet nodig. Je kan op het laatste moment besluiten mee te gaan. Alleen bij hevige regenval gaat de wandeling niet door.  Heb je vragen of mocht je twijfelen over het weer, bel of app me!

Informatie

03 jun 2023
10.00 - 11.30
10,00 Gepast, contant

Waar?

Parkeerplaats
Herenweg 139
Warmond

Contact

Lente Wandeling op het oude landgoed te Warmond ☀️

Wat doe ik nog meer?

Ik zing mijn eigen lied / Annette
20mei
Wandeling
Vogelzang Wandeling in Warmond
Ik zing mijn eigen lied / Annette
Landgoed Huys te Warmont, Warmond
Op deze 2e Pinksterdag genieten we van de mooiste vogelzang op het oude landgoed van Huys te Warmont. Onze enthousiaste vogelkenner Frans van Rhijn neemt ons mee op pad. Beleef een inspirerende ochtend waarin je vooral bént! Laat je je ook meevoeren?
Ik zing mijn eigen lied / Annette Oppenberg
Coaching - Lifecoaching
Emotionele geborgenheid in jezelf ontwikkelen
Ik zing mijn eigen lied / Annette Oppenberg
Voorhout
Ontwikkel emotionele geborgenheid ín jezelf! Leer op gezonde wijze omgaan met je eigen emotionele behoeften en verlangens. Sta jezelf toe deze te voelen, te kennen, te uiten en te vervullen. Het zijn boodschappen van je diepste zelf!
Ik zing mijn eigen lied / Annette Oppenberg
Coaching - Wandelcoaching
Herinner je eigen natuur!
Ik zing mijn eigen lied / Annette Oppenberg
Voorhout
Waar verlang je naar? Wat zie en ontdek je als je in de natuur bént? Verbind je met Moeder Aarde en herinner jouw essentie. Laat je hart zich vullen met liefde en blijdschap!
Ik zing mijn eigen lied / Annette
27apr
Wandeling
Verdiepende Wandeling Keukenhofbos
Ik zing mijn eigen lied / Annette
Keukenhofbos Lisse
In het bos ervaar je een diep gevoel van Zijn. Alles maakt deel uit van één geheel waar wij ook bijhoren. Dit bewust ervaren doet beseffen wat werkelijk belangrijk is. Samen ontdekken én herinneren! Na afloop gezellig een drankje bij de Hofboerderij
Ik zing mijn eigen lied & Liliart
06sep
Workshop
Creatieve workshop 'Omarm je Innerlijke Vrouw' (4x vrijdagochtend) Samen ontdekken en groeien!
Ik zing mijn eigen lied & Liliart
Lisse
Neem deel aan onze sprankelende, hartverwarmende en creatieve workshops als jij het leuk vindt je om je in je vrouw-zijn verder te ontwikkelen! Samen ontdekken, spelen, delen en ook helen in een vast, klein intiem groepje vrouwen.