10jun 2023
Drieluik Adem Special

Soul Balance
Voohout

In deze Adem Special drieluik worden 3 verschillende workshops gegeven, de Verbonden Ademcirkel en Soma Breath Meditation en om een veilige bedding neer te zetten is er vooraf een Heartdancing workshop om verbinding te maken met jezelf en de ander.

Heartdancing (door Katinka Holz)

In een veilige setting word je uitgenodigd om in contact te komen met jezelf en met anderen in de dans. Zonder woorden maar in verbinding via ogen, handen en de expressie van je lichaam. Alles is welkom, je mag er helemaal zijn zoals je bent, met wat zich aandient in het moment. Heartdancing is een uitstekende voorbereiding op ademwerk: wat je meemaakt in het dansen kun je met ademen verder onderzoeken. 

Verbonden Ademen (door Michelle Caseley)

De verbonden adem is een adem-methode waarbij de in- en uitademing met elkaar verbonden worden. Je ademt volledig in naar de onderbuik (actief) en ontspannen uit (passief). We leven vaak gejaagd, stressvol en vermijden liever nare gevoelens. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden en/of vastzetten. Een verstoorde ademhaling kan vaak gevolgen hebben zowel fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel. Door het loslaten van de energie die je niet meer dient kun je beter voelen wat er in het hier en nu bij je past.

Soma Breath Meditatie (door Babs Kapteijn)

Met Soma Breath ga je ervaren hoe verschillende ademtechnieken je tot diepe innerlijke ontspanning kunnen brengen. SOMA Breath Meditation is een adem meditatie, gebaseerd op verschillende Pranayama technieken. Deze ademtechniek zal je in een korte tijd in een diepe meditatieve staat brengen. Door ritmisch en circulair te ademen op prachtige hersengolf muziek met begeleide meditatie, zal je, in meerdere adem rondes, in een totale ontspanning komen en activeer je het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Informatie

10 jun 2023
09.45 - 17.00
97,00 dit is incl. thee, water, lekkere snacks en een lichte lunch
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Lovte
Loosterweg 4a
2215 TL Voohout

Drieluik Adem Special