Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10jun 2023
Drieluik Adem Special

Soul Balance
Noordwijkerhout

In deze Adem Special drieluik worden 3 verschillende workshops gegeven, de Verbonden Ademcirkel en Soma Breath Meditation en om een veilige bedding neer te zetten is er vooraf een Heartdancing workshop om verbinding te maken met jezelf en de ander.

Heartdancing (door Katinka Holz)

In een veilige setting word je uitgenodigd om in contact te komen met jezelf en met anderen in de dans. Zonder woorden maar in verbinding via ogen, handen en de expressie van je lichaam. Alles is welkom, je mag er helemaal zijn zoals je bent, met wat zich aandient in het moment. Heartdancing is een uitstekende voorbereiding op ademwerk: wat je meemaakt in het dansen kun je met ademen verder onderzoeken. 

Verbonden Ademen (door Michelle Caseley)

De verbonden adem is een adem-methode waarbij de in- en uitademing met elkaar verbonden worden. Je ademt volledig in naar de onderbuik (actief) en ontspannen uit (passief). We leven vaak gejaagd, stressvol en vermijden liever nare gevoelens. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden en/of vastzetten. Een verstoorde ademhaling kan vaak gevolgen hebben zowel fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel. Door het loslaten van de energie die je niet meer dient kun je beter voelen wat er in het hier en nu bij je past.

Soma Breath Meditatie (door Babs Kapteijn)

Met Soma Breath ga je ervaren hoe verschillende ademtechnieken je tot diepe innerlijke ontspanning kunnen brengen. SOMA Breath Meditation is een adem meditatie, gebaseerd op verschillende Pranayama technieken. Deze ademtechniek zal je in een korte tijd in een diepe meditatieve staat brengen. Door ritmisch en circulair te ademen op prachtige hersengolf muziek met begeleide meditatie, zal je, in meerdere adem rondes, in een totale ontspanning komen en activeer je het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Informatie

10 jun 2023
09.30 - 16.45
97,00 dit is incl. thee, water, lekkere snacks en een heerlijke lunch
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Heal Jezelf
Herenweg 416
2211 VJ Noordwijkerhout

Drieluik Adem Special

Wat doe ik nog meer?

Soul Balance
17nov
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Soul Balance
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Keelchakra.
Soul Balance
26mei
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Soul Balance
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Wortelchakra.
Soul Balance
30jun
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Soul Balance
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Sacraalchakra.
Soul Balance
08sep
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Soul Balance
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van de Plexus Solaris.
Soul Balance
Ademtherapie
Verbonden Ademcoach
Soul Balance
Sassenheim
Ademcoach
Soul Balance
Healing en reading
Aura/ Chakra healing
Soul Balance
Sassenheim
Door blokkades en angsten uit het verleden te transformeren naar kracht en geloof in jezelf, wordt de balans weer hersteld. En dan is zowel lichaam als geest in staat om rust en ontspanning te vinden. Daar zet ik mij graag voor in!
Soul Balance
Lichaamswerk
Access Bars en Trauma/stress behandeling
Soul Balance
Sassenheim
Een Access Bars sessie kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten! Een Bars behandeling is geschikt voor iedereen die vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven wil staan.
Soul Balance
13okt
Cursus
Ademreis door de Chakra's
Soul Balance
Voorhout
Ademreis door de Chakra’s: een bewustzijnsreis van zeven middagen. Elke middag staat er een ander chakra centraal waarbij ook verbonden ademwerk wordt ingezet op dit chakra/thema. Deze middag staat in het teken van het Hartchakra.
Soul Balance
05apr
Workshop
Verbonden Ademcirkel
Soul Balance
Voorhout
Een prachtige cirkel met de Verbonden Adem. Een hele fijne manier om je hart te openen en een laagje dieper in jezelf te kunnen bewegen.