29mrt 2023
NetwerkWandeling naar zee! Voor aangesloten ondernemers van Bewust Bollenstreek!

Bewust Bollenstreek
Noordwijk

Al wandelend elkaar ontmoeten! Samen sparren, delen, verbinden met collega's. Ook geïnteresseerde collega's uit de regio, die passen bij Bewust Bollenstreek zijn welkom! Koffie/theepauze aan het strand.

Fijn om elkaar weer eens wandelend te ontmoeten!

We wandelen van Noordwijk-Binnen naar Noordwijk-Zee. Langs het strand een korte koffie/theepauze, waarna we onze weg weer terug vervolgen naar het historische centrum van Noordwijk-Binnen.

Verder geen vast programma, wel heerlijk de ruimte om aangesloten professionals van Bewust Bollenstreek te ontmoeten, kennis te maken met nieuwe collega's en te sparren over je ondernemerschap.

Het brengt je verbinding, maar praktisch ook collega's om naartoe door te verwijzen, feed back op je plannen, samenwerkingspartners of .... Laat je verwonderen!

En, ben je nog niet aangesloten, maar ben je ondernemer op gebied van persoonlijke ontwikkeling of duurzaamheid én heb je interesse? Voel je welkom om mee te wandelen en te komen 'snuffelen'! 

 

Iedere maand is er een netwerkcafé. Deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. 

 

Nog niet aangesloten?

Ben je nog niet aangesloten, wil je graag kennismaken, maar kun je nu niet? Neem contact op met de oprichter van Bewust Bollenstreek voor meer informatie: Angela Roelen (LiefdeWerk) (06 22329846)

Informatie

29 mrt 2023
10.00 - 12.00
0,00

Waar?


Lindenplein
Noordwijk

NetwerkWandeling naar zee! Voor aangesloten ondernemers van Bewust Bollenstreek!