09apr 2023
Volle Maan vrouwencirkel

Nova-Vie
Voorhout

Tijdens deze magische VrouwenCirkel verbinden wij ons met de krachtige maanenergie, de elementen en met elkaar. Elke cirkel staat in het teken van samenkomen, zijn, liefde, delen, ontvangen en een prachtig ritueel. Locatie: Voorhout Tijd: 19:30-21:30

Onze eerste VrouwenCirkel! Het thema is onvoorwaardelijk Zijn. We nodigen onszelf uit alle voorwaarden die we aan onszelf hebben verbonden, los te laten zodat ons hart verzacht. We zijn precies goed zoals we zijn!

Wat is de bedoeling van een vrouwencirkel?

Tijdens volle maan komen wij bijeen om onze vrouwelijke innerlijke kracht te her-ontdekken en te bekrachtigen! Een avond los zijn van ons ‘gewone’ leven om tot rust te komen, te delen, te helen, volledig in contact te staan met onze eigen natuur.

Al eeuwenlang komen vrouwen samen. Vrouwen van verschillende generaties en leeftijden verbinden zich met elkaar. Ze lachen, huilen, zingen, dansen, koken samen en geven hun wijsheden door. Meisjes en jonge vrouwen leren zo van de oudere, wijze vrouwen met geleefde ervaring. Dat is toch prachtig!

Daphne en Annette, hoedsters van de cirkels

Het inspireerde ons, Daphne en Annette, om ook vrouwencirkels te geven omdat wij geloven dat hier behoefte aan is. In een wereld waar mannelijke energie nog steeds domineert, mogen wij vrouwen nog meer onze plek innemen! Vrouwelijke energie is open, ontvankelijk, warm, zacht, onbevangen, intuïtief, ontvankelijk. Waar mannen doorzetten, doelgericht zijn, daadkracht hebben, geven vrouwen zich over aan het leven vanuit flow, intuïtie en vertrouwen.

Wij creëren meer balans door onze krachten te bundelen, elkaar te bemoedigen en te ondersteunen in ons VrouwZijn! Precies wat nu nodig is. Sluit je aan lieve vrouw?

Informatie

09 apr 2023
19.30 - 21.30
25,00

Waar?

Voorhout
Pieter Coermanstraat, 36
2203 GZ Voorhout

Contact

Volle Maan vrouwencirkel