15apr 2023
TRE® Introductie Workshop: Maak op 15 en 22 april kennis met tre in groepsverband

Praktijk-Unwind
Katwijk

Met behulp van 7 eenvoudige maar effectieve oefeningen leer je dagelijkse en diepe (chronische) spierspanning los te laten en activeer je het natuurlijk herstellend vermogen van jouw lichaam.

Breng het zenuwstelsel tot rust, laat spanning in spier- en bindweefsel los, vergroot jouw veerkracht en herstel van stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, slecht slapen, gejaagdheid, overprikkeld zijn of vermoeidheid. 

Deze workshop is bedoeld als introductie en is een prima manier om kennis te maken met TRE (Tension and Trauma Releasing Exercises); een zelfhulpmethode die je na een aantal begeleide sessies zelfstandig toe kunt passen. We werken in een kleine groep zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Na een korte uitleg, waarbij ook aandacht zal zijn voor de werking van stress en het autonome zenuwstelsel (gebaseerd op de polyvagaal theorie van Stephen Porges), gaan we aan de slag met de oefeningen. Deze kunnen bij fysieke klachten zo nodig worden aangepast. Nieuwsgierig geworden? Ik zie je graag in de fijne yoga studio aan de Mgr. Bekkerstraat in Katwijk!  

Bij 2 deelnemers kan de workshop doorgaan in overleg en reken ik 115,00 per persoon.

Kijk voor meer informatie op mijn website en lees o.a. mijn visie op stress, aanvullende informatie over TRE, ervaringen van andere deelnemers of kijk alvast in de agenda voor mijn aankomende workshops in 2022.

Informatie

15 apr 2023 t/m 22 apr 2023 | De workshop start beide dagen om 10:00 uur en duurt 2 uur per keer
10.00 - 12.00
95,00
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 7 deelnemers.

Waar?

Vitaliteitcentrum Katwijk aan den Rijn
Mgr. Bekkerstraat 6
2223 AR Katwijk

Contact

TRE® Introductie Workshop: Maak op 15 en 22 april kennis met tre in groepsverband