12mei 2023
Dotpaint Workshop 'Aboriginal Stijl Dot Art op Canvas'

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn

Tijdens deze creatieve workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is. Deze ochtend creëer je je eigen unieke canvas geïnspireerd door werken, symbolen en kleuren van de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië.

Tijdens deze creatieve workshop laten we ons inspireren door de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië, waar dotpainting (schilderen in stippen) zijn oorsprong vindt. Hun kunstvorm is gericht op het vertellen van verhalen en hierbij wordt veel gebruik gemaakt van symbolen. Rood, geel, oker, zwart en wit zijn de meest voorkomende kleuren, waardoor het werk een hele aardse uitstraling krijgt.

Creëer jouw eigen canvas met Aboriginal symbolen en in de kleuren die jou aanspreken. Je zult ervaren dat deze creatieve maar tevens meditatieve activiteit je alles om heen doet vergeten, waardoor je weer terugkomt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Dotpainten helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Op vrijdag 12 mei 2023 ben je van harte welkom in mijn studio om dit zelf te komen ervaren. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe je de verf mengt en welke materialen je gebruikt om kleine en grote dots te maken. Een overzicht van de Aboriginal symbolen en voorbeelden zullen aanwezig zijn ter inspiratie. Na wat oefenen op papier ga je lekker aan de slag. Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

​Kom je heerlijk creëren en ervaren wat dotpainten met jou doet? Gezellig met vriendinnen, familie, je buurvrouw, partner of collega’s! 

Informatie

12 mei 2023 | Schikt deze datum niet? Registreer je interesse.
10.00 - 13.00
55,00 Incl. canvas, 4 verfcontainertjes, thee & lekkers, goodiebag en meer...

Waar?

Dotpaint Academy
Asterstraat 49
2223 VG Katwijk a/d Rijn

Contact

Dotpaint Workshop 'Aboriginal Stijl Dot Art op Canvas'