Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25mrt 2023
Do-In xl Lente Workshop

Marise Bartels - Het Leven Beweegt Je
Oude Wetering

De les bestaat uit een compositie van rustige (Yin) en dynamische (Yang) oefeningen om je lijf te versoepelen, gifstoffen af te voeren, meditatie, innerlijke kracht-oefeningen. Do-In is een bewegingsvorm afkomstig uit de Chinese geneeswijzen.

Een heerlijke manier om je lichaam, geest en spirit weer te openen voor de Lente. We gaan bewegen vanuit de Winter-energie naar Lente energie. We kloppen onze botten wakker om levenskracht op te wekken, ons bloed te vernieuwen en weer zin te hebben in de nieuwe dingen die geboren worden. Zo binnen zo buiten: de geuren van de lente, de indrukken van de wedergeboorte om je heen maken dat er binnen in jou ook weer levendigheid voelbaar wordt. De frisse lucht met de al warme zonnestralen, de natuur, de dieren, de fluitende vogels. 

De les bestaat uit een compositie van rusige (Yin) en dynamische (Yang) oefeningen om je lijf te versoepelen, gifstoffen af te voeren, meditatie, innerlijke kracht-oefeningen. De Lever en Galblaas meridianen zullen je energie in een flow brengen zodat je je lichter en veerkrachtiger gaat voelen op alle gebieden.

Wat heb je nodig

Draag comfortabele kleding.
Neem je eigen mat mee, meditiekussenjes zijn aanwezig
Kom zoals je bent, hoe je je op dat moment ook voelt.

Wat is Do-In, lees erover op mijn website

Informatie

25 mrt 2023
09.30 - 12.00
28,50 Contant (gepast) of Tikkie
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 9 deelnemers.

Waar?

Oude Wetering (Praktijk Jolanda Zoet)
Veerstraat 1
Oude Wetering

Do-In xl Lente Workshop