06apr 2023
Licht Dag - we zingen ons naar het Licht! Combi van stembevrijding en opstellingenwerk

Hart, Licht en Leven/ Judith van Kampen
Noordwijkerhout

We zingen ons naar het Licht! Helen en delen, stembevrijding en opstellingenwerk... vandaag gaan we op pad in ons Donker en Licht. Je gaat lichter naar huis, meer in contact met jou en jouw verlangen. En: we doen het samen. Samen delen is krachtig.

Voel jij je soms ook eenzaam? Wellicht herken je dan dit diepe, donkere gevoel? Ik herken het heel goed. Diep, donker, alleen en eenzaam. Een gevoel dat ik liever niet deelde met de mensen om me heen. Sterker nog, ik wilde het zelf het liefste ook niet voelen:

Ik heb toch een prima leven? Een huis, een partner, kinderen… Wat heb ik nou te klagen? ‘Schouders eronder en zeur niet!’ Maar ondertussen speelt het wel een grote rol, en het kan zo in de weg zitten. Het kost veel energie.

 

Welkom

Daarom organiseer ik op 6 april een Licht Dag, speciaal voor jou. Een dag waar alles er mag zijn. Alles in jou doet er toe. Een dag waarin we samen delen. Ons donker uitspreken… en we maken contact met ons Licht. Sleutelwoorden:

Verwennen

Genieten

Verdiepen

 

 

Praktische informatie

Donderdag 6 april 2023, te Noordwijkerhout bij Heal Jezelf! De dag is van 10:00 tot 17:30 uur. We worden vegetarisch verwend door Nissa Café, met salade en broodjes.

Ik ben jouw opsteller en stembevrijder, ondersteund door Anke Vrijsen, mijn collega.

 

 

Wat kun je verwachten?

In een warme sfeer gaan we met elkaar op pad. Met behulp van helende muziek, stembevrijding en opstellingenwerk gaan we op pad in ons Donker en Licht.

Je gaat lichter naar huis, meer in contact met jou en jouw verlangen. Een dag ondergedompeld worden in helende klanken, je voelt je verbonden. Heerlijk!

Informatie

06 apr 2023
9.30 - 17.30
145,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Heal Jezelf!
Tamarijnslaantje 45
2201XB Noordwijkerhout

Licht Dag - we zingen ons naar het Licht! Combi van stembevrijding en opstellingenwerk