01apr 2023
Chronische vermoeidheid

Mesologie Bollenstreek
Lisse

Heeft u last van long covid of loopt u al langer met klachten van chronische vermoeidheid en wilt u meer weten wat een mesoloog hierbij zou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op met mij persoonlijk of via mijn website.

Chronische vermoeidheid is een complex probleem. Als mesoloog moet ik goed zoeken wat er verstoord is in het lichaam. Moet eerst de ziekteverwekker aangepakt worden door bijvoorbeeld de darmgezondheid te verbeteren. Of moeten we naar de laaggradige ontstekingen kijken (minder prikkels, betere vitamine D-opname). Soms  is de energievoorziening in de cellen belangrijker (antioxidanten of suppletie van vitaminen en mineralen, verse/biologische voeding). En is het vitamine B12-gehalte wel in orde?

Chronische vermoeidheid is supervervelend en natuurlijk zou je het liefst alles in een keer willen proberen om maar op te knappen. Maar alles tegelijk aanpakken met bakken vitaminen en mineralen, kruiden en wat dan nog, kan ook teveel in een keer zijn. Of zelfs onnodig. 

Herstel van chronische vermoeidheid na een virusinfectie kost tijd. Er is geen snelle oplossing, anders had u die al lang gevonden. Maar er zijn wel mogelijkheden.

Informatie

01 apr 2023
9.00 - 10.00
Informatie over tarieven kunt u op mijn website vinden.

Waar?

Medisch Centrum Lisse
Nassauatraat 31,
2161 RJ Lisse

Contact

Chronische vermoeidheid