09mrt 2023
Hormoon Yin Yoga

Yoga by Esther
Noordwijk

Hormoonyoga is een fijne en zachte manier van Yin Yoga en verlaagt de stresshormonen, balanceert het energiesysteem en stimuleert de endocriene klieren. Daarnaast biedt het meer ontspanning, heling en bewustzijn in het vrouwelijke lichaam.

Voor elke vrouw in de verschillende fases van haar leven.

Hormoonyoga is een combinatie van Yin yoga, Adem en Yoga Nidra. die ondersteundend werkt bij overgangsklachten, zowel voor als tijdens en na deze fase. Tevens is het uiterst geschikt bij menstruatieklachten (pms, heftige bloeding of pijn) of onvruchtbaarheid. Of ervaar je geen klachten maar heb je behoefte aan meer rust en evenwicht.

Veel hormonale klachten kunnen het gevolg zijn van langdurige stress. Door continue teveel van jezelf te vragen kan de hormoonhuishouding dusdanig van slag raken dat de stresshormonen te hoog opstapelen. Met als gevolg nare opvliegers, opvliegerigheid, slechter slapen, ernstige menstruatieklachten, spanning in het lichaam, etc. Je kunt vast wel iets toevoegen aan dit lijstje!
Met name spanning in het bekkengebied kan deze klachten versterken en kan er, tijdelijke, onvruchtbaarheid ontstaan. 

Hormoonyoga is een fijne en zachte manier van Yin Yoga en verlaagt de stresshormonen, balanceert het energiesysteem en stimuleert de endocriene klieren.
Daarnaast biedt het meer ontspanning, heling en bewustzijn in het vrouwelijke lichaam.

Graag nodig ik je uit voor deze mooie helende yogavorm.

X Esther

Informatie

09 mrt 2023 t/m 29 jun 2023 | Wekelijkse les op donderdag 20.30-21.45
20.30 - 21.45
12,50 Proefabonnement 3 lessen voor €26,00
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Yoga by Esther
Offemweg 85
2201HC Noordwijk

Contact

Hormoon Yin Yoga