Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

31jan 2023
Restklachten na virusinfectie

Studio Puur | Vitaliteit & Voetreflexologie
Sassenheim

Ervaar jij restklachten van een virale infectie? Neem dan contact op want Voetreflex behandelingen kunnen jou ondersteunen in je herstel zodat je je weer vitaler en energieker voelt.

Bedankt voor jouw interesse in mijn praktijk! 

Heb jij na het krijgen van een virale infectie nog restklachten? De meest voorkomende klachten zijn ernstige vermoeidheid en hardnekkige kortademigheid. Sommigen houden last van hoofdpijn, maagklachten, pijn op de borst, geheugenverlies en concentratieproblemen.

Dan kan voetreflexologie wat voor jou betekenen in jouw herstel. In de behandelingen is er aandacht vanuit de chinese geneeskunde voor de meridianen d.m.v. acupressuur en via de voetreflexzones wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Door het masseren van reflexzones op de voeten wordt de doorstroming van bloed, lymfe en energie verbeterd. Hierdoor worden voedingsstoffen beter aangevoerd naar organen en weefsels en afvalstoffen sneller en beter afgevoerd.

VoetreflexPlus is een combinatie van Westerse en Chinese voetreflexologie. De Westerse reflexologie gaat uit van de zones op de voet terwijl de Chinese reflexologie een techniek heeft die ook de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen, knieën, armen en handen masseert. De meridianen vormen gezamenlijk in ons lichaam een energetisch systeem en voorziet het lichaam van energie. Juist de combinatie van beide technieken biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versneld de effecten van een behandeling.

Met een behandeltraject van drie maanden ga ik graag samen met jou aan de slag om je te ondersteunen in jouw herstelproces. Zodat je je weer vitaler en energieker voelt.

Dus wil jij eens kennismaken met VoetreflexPlus? Voel je dan welkom om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Informatie

31 jan 2023 | Mijn praktijkdagen zijn ma t/m vrijdag.
00.00 - 00.00
60,00 Na deze kennismaking kun je ervaren of een behandeltraject voor jou passend is.

Waar?

Praktijk Studio Puur
Van Heemstrastraat 9
2171XJ Sassenheim

Restklachten na virusinfectie