26feb 2023
Cacao Ceremonie en Verbonden Ademcirkel

Soul Balance
Voorhout

Een heerlijke middag met cacao om je hart te openen en met de adem om je te verbinden met de diepere lagen in jezelf.

Deze middag co-creër ik samen met Honey (Hannie), een prachtige vrouw, een elder die door heel Nederland cacao ceremonies geeft. Ze is altijd verbonden met de Innerlijke mens, empatisch, harmonieus, integer en liefdevol vanuit haar Hart. Sinds ruim 15 jaar verbonden met diep Ceremonieel (innerlijk) 'werk' en veel ervaring in het space houden en begeleiden van mensen.  Vanuit haar begeleidende, ondersteunende en verzorgende taak in de verbindingscirkels, in ceremonies en rituelen vanuit de oudere volkeren Eer en deelt zij de Ancient Wisdom. I

Een cacao ceremonie is een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en je hart opent. Het ritueel helpt je in contact te brengen met je onderbewustzijn en innerlijke kracht. Het kalmeert je hoofd en brengt rondvliegende gedachtes tot stilstand. Cacao zorgt voor een gevoel van euforie en boost je creativiteit.   

                                                                                                                                                                                           
Verbonden Ademen is een adem-methode waarbij de in- en uitademing met elkaar verbonden worden. Dit betekent dat er geen pauzes meer zijn tussen de in- en uitademing. Je ademt volledig in naar de onderbuik (actief) en ontspannen uit (passief). Het is een bewuste ademhaling en daarom wordt deze vorm ook wel Je ademhaling veranderen en meer bewustzijn verkrijgen in de manier waarop je ademt kan ervoor zorgen dat je gaat leven vanuit je natuurlijke kracht, je je weer vitaler gaat voelen, meer energie krijgt, je gelukkiger en blijer bent en jezelf beter leert kennen. 

 

Informatie

26 feb 2023
13.30 - 17.00
50,00

Waar?

Lovte
Loosterweg 4a
2215 TL Voorhout

Cacao Ceremonie en Verbonden Ademcirkel