05feb 2023
Volle Maan vrouwencirkel

Nova-Vie
Voorhout

Tijdens deze magische VrouwenCirkel verbinden wij ons met de krachtige maanenergie, de elementen en met elkaar. Elke cirkel staat in het teken van samenkomen, zijn, liefde, delen, ontvangen en een prachtig ritueel. Locatie: Voorhout Tijd: 19:30-21:30

Onze eerste VrouwenCirkel! Het thema is onvoorwaardelijk Zijn. We nodigen onszelf uit alle voorwaarden die we aan onszelf hebben verbonden, los te laten zodat ons hart verzacht. We zijn precies goed zoals we zijn!

Wat is de bedoeling van een vrouwencirkel?

Tijdens volle maan komen wij bijeen om onze vrouwelijke innerlijke kracht te her-ontdekken en te bekrachtigen! Een avond los zijn van ons ‘gewone’ leven om tot rust te komen, te delen, te helen, volledig in contact te staan met onze eigen natuur.

Al eeuwenlang komen vrouwen samen. Vrouwen van verschillende generaties en leeftijden verbinden zich met elkaar. Ze lachen, huilen, zingen, dansen, koken samen en geven hun wijsheden door. Meisjes en jonge vrouwen leren zo van de oudere, wijze vrouwen met geleefde ervaring. Dat is toch prachtig!

Daphne en Annette, hoedsters van de cirkels

Het inspireerde ons, Daphne en Annette, om ook vrouwencirkels te geven omdat wij geloven dat hier behoefte aan is. In een wereld waar mannelijke energie nog steeds domineert, mogen wij vrouwen nog meer onze plek innemen! Vrouwelijke energie is open, ontvankelijk, warm, zacht, onbevangen, intuïtief, ontvankelijk. Waar mannen doorzetten, doelgericht zijn, daadkracht hebben, geven vrouwen zich over aan het leven vanuit flow, intuïtie en vertrouwen.

Wij creëren meer balans door onze krachten te bundelen, elkaar te bemoedigen en te ondersteunen in ons VrouwZijn! Precies wat nu nodig is. Sluit je aan lieve vrouw?

Informatie

05 feb 2023
19.30 - 21.30
25,00
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Voorhout
Pieter Coermanstraat, 36
2203 GZ Voorhout

Contact

Volle Maan vrouwencirkel

Wat doe ik nog meer?

Nova-Vie
Ademtherapie
Breathwork & BRTT - Trauma Release
Nova-Vie
Noordwijk Zh
Nova-Vie - Praktijk voor holistische en sjamanistische therapie, coaching, helende ceremonies, Ademwerk, Trauma Release, cirkels, persoonlijke ontwikkeling, en spiritualiteit. Omdat elke vrouw het verdient om in haar kracht te staan!
Nova-Vie
Vrouwenwerk
Holistische & Sjamanistisch Lichaamswerk | Coaching
Nova-Vie
Noordwijk
Ik wil elke vrouw een fijne en bewuste zwangerschap, geboorte en kraamtijd laten ervaren. Ik ondersteun je op een holistische en natuurlijke wijze waarbij respect voor het vrouwelijke lichaam, vertrouwen, kracht en autonomie voorop staan.
Nova-Vie
10feb
Evenement
Soundhealing + Meditatie - Into Relaxation
Nova-Vie
Voorhout
Een ontspannende avond waarbij je tot in een diepe staat van relaxtheid wordt gebracht door de helende klanken en tonen van diverse instrumenten.Een soundhealing is een weldaad voor lichaamgeest.Soundhealing, ook wel klankontspanning genoemd.
Nova-Vie
26feb
Evenement
Ademcirkel | Breathwork & BRTT - Trauma Release
Nova-Vie
Voorhout
Wil jij.. De transformerende kracht van je ademhaling ontdekken? Jezelf ontdoen van oude ballast? Beter in je vel zitten? Aan de slag met het oplossen van blokkades en negatieve patronen? Meld je dan aan voor deze ademcirkel: Breathwork & BRTT
Nova-Vie
Lichaamswerk
Holistisch en sjamanistisch lichaamswerk
Nova-Vie
Noordwijk Zh
Een vrouw die in haar kracht staat, in verbinding is met zichzelf, voelen en vanuit haar hart en intuïtie kan handelen. Dat is mijn doel! Wil jij meer verbinding en de kracht van rituelen ervaren? Neem dan deel aan een van de ceremonies of cirkels!
Nova-Vie
24feb
Evenement
Cacao Ceremonie
Nova-Vie
Voorhout
Tijdens deze cacao ceremonie gaan we met de kracht van het heilige plantmedicijn cacao en een meditatie een reis naar binnen maken en antwoorden vinden voor je innerlijke belemmeringen, je hart verwarmen, openen en ontwaken.
Nova-Vie
12feb
Evenement
Truffelceremonie - Psilocybine reis
Nova-Vie
Voorhout
Truffelceremonie - Psilocybine reis. Een magische, diepgaande reis naar binnen, in je innerlijke wereld, om antwoorden en inzichten te krijgen vanuit jezelf. In volledige overgave.