Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01feb 2023
Holistische ontspanningsmassage, op afspraak

True Colors Massage
Noordwijk

Persoonlijk geloof ik enorm in de kracht van aanraking. Aanraking zorgt ervoor dat je (weer) in contact komt met je lichaam, het geeft ruimte om te voelen, te ervaren en weer thuis te komen in je lijf

Een holistische massage is echt een cadeautje voor jezelf!
En dat niet alleen, massage heeft ook veel voordelen voor je gezondheid. Massage stimuleert bijvoorbeeld de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Het brengt je zenuwstelsel tot rust en het verbetert je immuunsysteem. Daarnaast zorgt massage voor de aanmaak van het hormoon oxytocine, het gelukshormoon. Dit hormoon helpt je om te herstellen, je weerbaar te maken tegen stress en het zorgt voor ontspanning en een fijne gemoedstoestand.

Een holistische massage gaat naast ontspanning ook over bewustwording en een betere balans tussen lichaam en geest.
Het is fijn om af en toe even stil te staan bij jezelf. Hoe gaat het met je? Zorg je goed voor jezelf? Hoe voelt het eigenlijk in je lichaam? En kun je vertrouwen op de wijsheid van je lichaam? Ontspan in wat er is en luister naar wat je lichaam je te vertellen heeft.

Na de massage is er ruimte om kort na te liggen. Het is fijn om even na te genieten en bewust te voelen wat de massage met je gedaan heeft.

Informatie

01 feb 2023 | Dagelijks te boeken, neem contact op voor de mogelijkheden
9.30 - 10.45
60,00 euro voor een sessie van 75 minuten. Langer of korter is ook mogelijk

Waar?

Praktijk aan huis
Weteringkade, 15
2201 SK Noordwijk

Contact

Holistische ontspanningsmassage, op afspraak