05feb 2023
VOL! Volle Maan vrouwencirkel - Onvoorwaardelijk Zijn!

Ik zing mijn eigen lied & Nova Vie
Voorhout

Tijdens deze krachtige VrouwenCirkel verbinden wij ons met de maanenergie, de elementen en met elkaar. Elke cirkel staat in het teken van samenkomen, Zijn, Liefde, delen, ontvangen en een prachtig ritueel. We heten onszelf onvoorwaardelijk welkom!

Onze eerste VrouwenCirkel! Het thema is onvoorwaardelijk Zijn. We nodigen onszelf uit alle voorwaarden die we aan onszelf hebben verbonden, los te laten zodat ons hart verzacht. We zijn precies goed zoals we zijn!

Wat is de bedoeling van een vrouwencirkel?

Tijdens volle maan komen wij bijeen om onze vrouwelijke innerlijke kracht te her-ontdekken en te bekrachtigen! Een avond los zijn van ons ‘gewone’ leven om tot rust te komen, te delen, te helen, volledig in contact te staan met onze eigen natuur.

De hoedsters van de cirkels

Het inspireerde ons, Daphne en Annette, om ook vrouwencirkels te geven omdat wij geloven dat hier behoefte aan is. In een wereld waar mannelijke energie nog steeds domineert, mogen wij vrouwen nog meer onze plek innemen! Vrouwelijke energie is open, ontvankelijk, warm, zacht, onbevangen, intuïtief, ontvankelijk. Waar mannen doorzetten, doelgericht zijn, daadkracht hebben, geven vrouwen zich over aan het leven vanuit flow, intuïtie en vertrouwen.

Wij creëren meer balans door onze krachten te bundelen, elkaar te bemoedigen en te ondersteunen in ons VrouwZijn! Precies wat nu nodig is. Sluit je aan lieve vrouw?

Over Daphne van Rij van Nova Vie 

Mijn naam is Daphne en het is mijn missie om vrouwen weer terug in hun kracht te zetten, te verbinden en te laten leven vanuit intuïtie. 

Over Annette Oppenberg van Ik zing mijn eigen lied

Ik heet Annette en het is mijn missie om eerst waarlijk af te stemmen onze eigen natuur, vandaaruit écht verbinden met de ander. Dan ontstaan er wonderen!

Informatie

05 feb 2023
19.30 - 21.30
25,00 Je ontvangt een bevestiging met verzoek tot betaling na aanmelding!
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Bedrijfsverzamelgebouw 't Soldaatje
Jacoba van Beierenweg 97
2215 KW Voorhout

Contact

VOL! Volle Maan vrouwencirkel - Onvoorwaardelijk Zijn!