Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28jan 2023
Magische Ochtend Wandeling in het Keukenhofbos!

Ik zing mijn eigen lied / Annette
Lisse

We laten ons deze ochtend betoveren door de speciale sfeer van dit prachtige bos. We beleven het winterseizoen, vogelgeluiden, het bijzondere lichtval tussen de bomen, elkaar. Dat is magie! Wil jij je ook laten verwonderen? Kom met elkaar ervaren!

Tijdens deze magische OchtendWandeling heerlijk opladen, jezelf en anderen écht ontmoeten! Pure magie ontstaat wanneer we ons openstellen voor elkaar, ons verbinden met elkaar, eenvoudig aanwezig zijn.

Moeder natuur is een prachtige spiegel. Alles in perfecte harmonie met elkaar! We kijken, beleven hoe alles is afgestemd. Zij herinnert ons aan onze eigen natuur, dat ook wij vólmaakt zijn. We laten ons inspireren in aanwezig zijn met alles wat er ís, wat ons bezighoudt. Als vanzelf ontstaan er waardevolle, verdiepende gesprekken. Delen werkt krachtig, zuiverend én helend. Het schept een voelbare, liefdevolle verbondenheid onderling. Een diep besef dat we deel uitmaken van het geheel. We zijn!

Wandel je mee? We verzamelen op de grote parkeerplaats van kasteel Keukenhof en vertrekken rond 10.00 uur richting het bos. Na afloop is er gelegenheid om gezellig wat te drinken met elkaar bij de Hofboerderij op het terrein van Kasteel Keukenhof. Daar is ook een toilet aanwezig. Hou er rekening mee dat sommige plekken drassig kunnen zijn!

Aanmelden is niet nodig. Je kan op het laatste moment besluiten mee te gaan. Alleen bij hevige regenval gaat de wandeling niet door. Mocht je twijfelen, bel of app me! 

Ik verheug me op bijzondere ontmoetingen! 

Informatie

28 jan 2023 | Verzamelen op de parkeerplaats voor Kasteel Keukenhof
10.00 - 11.30
10,00 contant, graag gepast meenemen

Waar?

Parkeerterrein Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse

Contact

Magische Ochtend Wandeling in het Keukenhofbos!