Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

30dec 2022
Intentie Wandeling Keukenhofbos + samen lunchen!

Ik zing mijn eigen lied / Annette
Lisse

Wat is jouw intentie voor 2023? Tijdens deze Intentie Wandeling zet je jezelf helemaal in het licht van Liefde zodat je helder hebt wat écht belangrijk is. Na de wandeling vieren we onze intenties met een gezamenlijke lunch in de knusse Hofboerderij!

Vrijdag 30 december is de een na laatste dag van het jaar 2022. Een prachtige gelegenheid om een Intentie Wandeling te houden in het natuurrijke Keukenhofbos! Hier laten we alles van ons afglijden wat ons niet meer dient, terug naar de aarde.

In het bos staan we stil bij wat we achter ons willen laten en nemen we er bewust afstand van. Zo zuiveren we onszelf van alles wat ons in de weg zit om blijmoedig te leven, blijmoedig te Zijn. En scheppen we ruimte voor wat werkelijk belangrijk voor ons is.

Hoe mag het nieuwe jaar er voor jou uitzien? Wat gun jij jezelf? Welke intentie(s) neem je met je mee zodat jij ontvangt waar je diep in je hart naar verlangt? Samen delen is krachtig en inspirerend! Elkaar bemoedigen om helemaal in het licht van Liefde te staan. Doe je mee?

We verzamelen op de grote parkeerplaats van kasteel Keukenhof en vertrekken rond 11.00 uur richting het bos. Na afloop van de wandeling gezellig samen lunchen in het nabijgelegen sfeervolle restaurant Het Tussenstation. Dit is het oude treinstation van Lisse, een bijzondere locatie voor een mooie afsluiting met elkaar! De kosten voor de lunch zijn voor eigen rekening. 

Geef je op per mail voor de wandeling met óf zonder lunch i.v.m. de reservering. 

Echt leuk om dit samen te doen!

Informatie

30 dec 2022 | Verzamelen op de parkeerplaats voor Kasteel Keukenhof
11.00 - 14.00
15,00 gepast contant + eigen kosten lunch

Waar?

Parkeerterrein Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
2161 AN Lisse

Contact

Intentie Wandeling Keukenhofbos + samen lunchen!