Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03feb 2023
TRE bij hoofdpijn en migraine

Praktijk-Unwind
Voorhout

Deze workshop is speciaal bedoeld voor mensen met hoofdpijn- en/of migraine klachten. Tijdens deze workshop ga je ervaren hoe je met behulp van TRE (Tension Releasing Exercises) in een aangepast programma spanning los kunt laten.

In deze workshop besteed ik specifiek aandacht aan het schouder- en nekgebied en het hoofd. Je brengt aandacht naar wat er gebeurt in jouw lichaam in relatie tot de klachten (opbouw van spanning, vermindering van spanning). De fysieke (spier)spanning in het lichaam wordt losgelaten door te trillen (wat onder andere een positieve invloed kan hebben op hoofdpijnklachten). Dit mechanisme hebben we allemaal van nature in ons, wij zijn alleen verleerd het te gebruiken. TRE helpt je dit mechanisme weer te activeren en te reguleren (dus in kleine stapjes) waardoor het een prettige ervaring zal zijn. De meeste mensen ervaren na een sessie meer gronding, rust, ruimte en ontspanning. Je kunt na de eerste sessie beslissen of je de tweede dag, waarin we het TRE proces gaan verdiepen, mee wilt doen. Er zijn nog 2 plekken vrij. 

Wil je graag een regulieren TRE introductie volgen? Deze geef ik weer in april. Kijk voor meer informatie over TRE op mijn site: praktijk-unwind of bel me als je vragen hebt en meer informatie wilt. 

Informatie

03 feb 2023 t/m 10 feb 2023 | De sessie op 10-3 (zelfde tijd) is een verdieping en optioneel. Je kunt beslissen of je hieraan mee doet na de eerste sessie.
15.00 - 17.00
47,50 Kosten voor beide dagen €95,00
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 7 deelnemers.

Waar?

Yoga studio Yogabeach
Nijverheidsweg 12
2215 MH Voorhout

Contact

TRE bij hoofdpijn en migraine