16dec 2022
Workshop 'Kerstster op Steen Dotpainten'

Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn

Maak een prachtig kerstcadeau voor jezelf of om weg te geven. Tijdens deze creatieve kerst workshop kun je ervaren hoe leuk en rustgevend dotpainten is en creëer je je eigen unieke kerstster op steen! Kom gezellig samen met een vriendin of familie!

Het mooiste kerstcadeau maak je natuurlijk zelf! Kom heerlijk een ochtend creëren vanuit je hart en ervaar hoe rustgevend dotpainten is.

Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. “Uit je hoofd, en in je hart!” Deze traditionele teken- en schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU.

Op vrijdag 16 december ben je van harte welkom in mijn studio* om dit zelf te ervaren en je eigen kerststeen te maken. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je de leukste patronen creëert. Er zal uiteraard goud, zilver en andere metallic kleurtjes aanwezig zijn en leuke plak diamantjes! Na wat oefenen op papier gaan we verder op een mooie zwarte platte steen.

Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Kom in de kerstsfeer met deze creatieve workshop! Gezellig samen met een vriendin of familie.

Meld je tijdig aan, want er zijn maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar!

*Studio bevindt zich in de voormalige basisschool Otto Baron

Informatie

16 dec 2022 | Schikt deze datum niet? Registreer je interesse.
10.00 - 13.00
55,00 Incl. een mooie steen, 4 verfcontainertjes, thee & lekkers, goodiebag en meer...

Waar?


Asterstraat 49
2223 VG Katwijk a/d Rijn

Contact

Workshop 'Kerstster op Steen Dotpainten'

Wat doe ik nog meer?

Reconnect your Heart
Healing en reading
Thuiskomen bij jezelf met Reconnective Healing® en De Persoonlijke Reconnection®
Reconnect your Heart
Oegstgeest
Soms zijn we onszelf even kwijt… Hoe vind jij je weg terug? Praktijk Reconnect your Heart ondersteunt persoonlijke bewustwording en groei dmv healing sessies. Ervaar innerlijke rust en kom in contact met jouw authentieke zelf, je lijf en je hart.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
11jan
Workshop
Workshop 'Dankbaarheidsboekje en Krachtsteen Dotpainten'
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn
Verhoog je trilling met Dankbaarheid en Dotpainten. Tijdens deze creatieve workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is en creëer je je eigen unieke krachtsteen en dankbaarheidsboekje voor een beetje meer Magic in 2023!
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
25jan
Workshop
Workshop 'Basis Techniek Dotpainten'
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn
Tijdens deze creatieve workshop ga je kennis maken met dotpainten en zul je ervaren hoe leuk maar ook rustgevend deze prachtige kunstvorm is. Uit je hoofd, en in je hart metart. Maak iets moois voor jezelf of een uniek cadeau voor een ander!
Reconnect your Heart
Creativiteit
'Uit je hoofd, en in je hart met Dot Art' creatieve & meditatieve workshops
Reconnect your Heart
Oegstgeest
Dotpainten (schilderen in stippen) is een prachtige, creatieve en tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU... uit je hoofd en in je hart.
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
20jan
Workshop
Dotpaint Workshop 'Aboriginal Dot Art op Canvas'
Dotpaint Academy (Gabie Devaney)
Katwijk a/d Rijn
Tijdens deze creatieve workshop kun je ervaren hoe rustgevend en meditatief dotpainten is. Deze ochtend creëer je je eigen unieke canvas geïnspireerd door werken, symbolen en kleuren van de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië.