19jan 2023
NetwerkCafé voor aangesloten ondernemers van Bewust Bollenstreek!

Bewust Bollenstreek
Noordwijk-Binnen

Aangesloten professionals ontmoeten elkaar! Ben jij nog niet aangesloten, maar heb je wel interesse? Voel je welkom om te komen 'snuffelen' tijdens dit ongedwongen samenzijn. Verbinden-sparren-delen-inspireren.

Je bent voor dit netwerkcafé van harte welkom in de gezellige boekhandel Van der Meer  in Noordwijk-Binnen, dat óók een CultuurCafé is én de lekkerste koffie heeft.

Er is geen vast programma, wel heerlijk de ruimte om aangesloten professionals van Bewust Bollenstreek te ontmoeten, kennis te maken met nieuwe collega's en te sparren over je ondernemerschap.

Het brengt je verbinding, maar praktisch ook collega's om naartoe door te verwijzen, feed back op je plannen, samenwerkingspartners of .... Laat je verwonderen!

En, ben je nog niet aangesloten, maar ben je ondernemer op gebied van persoonlijke ontwikkeling of duurzaamheid én heb je interesse? Voel je welkom om te komen 'snuffelen'! 

 

Iedere maand is er een netwerkcafé. Toegang is gratis. Consumpties voor eigen rekening.

Volgende maand: 22 februari 10-12u bij BB-collega Nic Oosterveer in ondernemersbroedplaats De Loft, Lisse!

 

Nog niet aangesloten?

Ben je nog niet aangesloten, wil je graag kennismaken, maar kun je nu niet? Neem contact op met de oprichter van Bewust Bollenstreek voor meer informatie: Angela Roelen (LiefdeWerk) (06 22329846)

Informatie

19 jan 2023
10.00 - 12.00
0,00

Waar?

Boekhandel / CultuurCafé Van der Meer
De Keuvel 1
Noordwijk-Binnen

Contact

NetwerkCafé voor aangesloten ondernemers van Bewust Bollenstreek!