Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

15jan 2023
Waarachtige Intimiteit 5 luik

Healjezelf
Noordwijkerhout

Verlang jij ook naar meer waarachtige intimiteit in jouw leven? De 5-luik bestaat uit 4 avonden en een ritueel met overnachting. Een ontdekkingsreis in jezelf om meer te gaan voelen wat jouw verlangens zijn. Afstemming, aanwezigheid, overgave!!

Verlang jij ook naar meer waarachtige intimiteit in jouw leven?

De 5-luik bestaat uit 4 avonden en een ritueel met overnachting.

Juist via seksualiteit en intimiteit kan je zo mooi aan je eigen proces werken. Helaas zit er soms nog veel lading, taboe en schaamte op intimiteit en seksualiteit.

Tegelijkertijd is Seksualiteit is dé bron van al het leven en één van de krachtigste energieën.

Tijdens deze avonden gaan we verschillende oefeningen doen op het gebied van intimiteit en aanraking; om bewust te gaan ontdekken en dieper te gaan voelen wat voor jou belangrijk is. We bouwen het rustig op, zodat je kan wennen en er een veilige setting is om met elkaar in dit veld te stappen.

Er is ruimte en tijd om echt met elkaar te verbinden en de tijd te nemen om te doorvoelen wat jou mogelijk nog in de weg staat om op diepere lagen te komen, voorbij de mind. Wat dient zich aan? Wat wil er gezien worden, en durf je daarin jezelf helemaal te laten zien? Mag alles er zijn?

We nodigen je uit om ook oefeningen met anderen te doen. Dit vragen we bewust omdat je zo veel meer leert over hoe het bij jou werkt. Iedereen spiegelt aan ander stuk in jou. 

De dag erna is er alle ruimte om te sharen, het waardig af te sluiten en ga je naar huis met nieuwe ervaring

André en Léoni zullen deze 5 luik samen begeleiden. 

Minder weergeven

Informatie

15 jan 2023
19.15 - 22.30
0,00

Waar?

Healjezelf
Herenweg, 416
2211 VJ Noordwijkerhout

Contact

Waarachtige Intimiteit 5 luik